Поділитись:

Марина Поплавська: на смерті актриси вирішили нажитися шахраї

П'ятниця, 26 жовтня 2018, 06:34
Марина Поплавська: на смерті актриси вирішили нажитися шахраї

У соціальних мережах з'явилися фейкові сторінки загиблої в ДТП артистки "Дизель Шоу" Марини Поплавської, на яких розміщується інформація про збір благодійних коштів.

Рідні акторки запевняють, що це прояви шахрайства, – повідомляє Укрінформ з посиланням на Facebook поліції Житомирської області.

"До Головного управління Нацполіції Житомирщини звернулися рідні загиблої артистки із заявою про можливе ошуканство. За їх словами, у соцмережах почали з'являтися фейкові сторінки Марини Поплавської, на яких розміщуються пости про нібито збір благодійних коштів для незрозумілих цілей", – йдеться у повідомленні.

Родичі Поплавської закликають не довіряти будь-яким подібним повідомленням. Жодних зборів благодійних коштів від громадськості вони не оголошували і просять не спекулювати на доброму імені рідної людини.

Правоохоронці розпочали відповідні перевірки.

Подруга артистки, колишня КВН-щиця Марина Федчик також написала у Facebook про дії шахраїв, зазначає Народна Правда.

"Народ! У мережі з'явилися аферисти, які прикриваючись нашим горем, збирають гроші типу на допомогу родині Марини. Увага! Тільки Асоціація команд КВН України давала номер картки у себе на сайті для друзів і близьких. Всі інші – шахраї", – попередила жінка.

За словами подруги актриси, близькі Марини вже написали заяву в поліцію.

"На нашому горі хочуть нажитися люди без серця і совісті. Слів немає…" – поскаржилася Федчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ШАХРАЇ "РОЗВЕЛИ" ВОЛИНЯН НА 30 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Надрукувати
мітки:
коментарів