Поділитись:

Озвучка, сидіння, обігрів: у Луцьку реставрували шість маршруток (фото)

Середа, 24 жовтня 2018, 17:00

Підприємство "Санрайз" випустило цьогоріч шість капітально відреставрованих маршруток.

До завершення року планують зробити ще дві. Про це у Facebook повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Зі слів Недопада, три оновлені автобуси курсуватимуть за маршрутами № 2 та № 12.

"Маршрутки вийшли навіть кращими за нові, адже в процесі капремонту використали сучасні матеріали, були усунуті всі недоліки, допущені при конструюванні автобусів. Під час ремонту від старих машин використали тільки каркас і деякі придатні деталі, все решта не підлягало ремонту через надмірну зношеність", – зазначив він.

Тепер у цих маршрутках новим є практично усе: оновлене технічне оснащення, перетягнуті сидіння, обладнано додатковий обігрів, систему озвучення зупинок, створено умови для перевезення осіб з інвалідністю.

Зі слів керівника підприємства Мирона Гневика, ремонт однієї маршрутки вартує в середньому 700 тисяч гривень, враховуючи капітальний ремонт двигуна. Двигун, як правило, обходиться в 90-120 тисяч гривень.

Як пояснив Григорій Недопад, для такого капітального ремонту підприємство змушене залучати кредитні кошти, адже автопарк потребує невідкладного оновлення. На підприємстві "Санрайз" реставрацію пройшли маршрутки 2007-2010 років випуску. Прогнозується, що слугуватимуть вони довше та надійніше, ніж заводські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЧАНИ "ШТУРМУВАЛИ" УПРАВЛІННЯ ТРАНСПОРТУ ЧЕРЕЗ ПРОБЛЕМИ З МАРШРУТКАМИ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів