На Волині вилучили десять кубометрів незаконної лісопродукції (фото)

Понеділок, 22 жовтня 2018, 17:40

На Волині триває розслідування за фактами самовільного зайняття земельної ділянки та придбання, отримання, зберігання й збуту лісопродукції, одержаної злочинним шляхом.

Відтак, проведено два обшуки на територіях пилорам, де зберігається така лісопродукція, – повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

До проведення слідчої дії органом досудового розслідування були залучені працівники Управління Держпраці у Волинській області, котрі володіють спеціальними знаннями в галузі охорони праці та промислової безпеки, працівники Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України в області (для надання консультацій щодо дотримання вимог законодавства з питань пожежної безпеки) та інженери з охорони і захисту лісу, які володіють знаннями з питань контролю руху та походження лісопродукції, а також спеціальна техніка.

За результатами проведених обшуків вилучено близько 10 м3 незаконної лісопродукції, виявлено ряд адміністративних правопорушень в діях власників пилорам, що стосуються охорони праці та промислової безпеки, а також порушень правил пожежної безпеки.

Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЄС ЩОДНЯ В'ЇЖДЖАЄ 60 ПОТЯГІВ З НЕЗАКОННОЮ УКРАЇНСЬКОЮ ДЕРЕВИНОЮ

Клікабельне