На ДКП «Луцьктепло» розповіли, як проходить підготовка до реалізації програми ЄБРР

П'ятниця, 08 квітня 2016, 16:20

Борги ДКП "Луцьктепло" перед НАК "Нафтогаз Україна" не вплинуть на реалізацію програми ЄБРР.

Програмою, яку фінансуватиме ЄБРР, передбачено встановлення більше двохсот індивідуальних теплопунктів у багатоповерхових будинках, зменшення використання природного палива та реконструкцію мереж. Про це говорили 8 квітня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Депутат Луцькради Андрій Козюра зазначив, що з відомих причин опалювальний сезон припинили достроково. Заодно він поцікавився, чи це не вплинуло на виконання планів щодо спільного проекту ЄБРР і ДКП "Луцьктепло".

"Чи вплинула ситуація, яка є на "Луцьктеплі" через відключення їм газопостачання НАК "Нафтогаз України", на можливість реалізації проекту з ЄБРР?", - спитав Андрій Козюра.

Головний інжнер ДКП "Луцьктепло" Володимир Біньковський запевнив, що кошти з програми ЄБРР жодним чином не пов'язані з боргами "Луцьктепла" перед "Нафтогазом".

"Ми вже передали документацію на тендер щодо облаштування твердопаливного котла на котельні на вулиці Боженка, 22. Щодо заміни та реконструкції котелень в підвальних приміщеннях, то буде представник з "Рамболя", і ми передамо їм документацію. На червень хочемо підготувати документи на проведення тендеру щодо ІТП. Після того, як буде визначена компанія-переможець, будемо більш конкретно переходити до проектування цих робіт", - сказав Володимир Біньковський.

Депутати взяли до відома озвучену інформацію і побажали присутнім керівникам ЖЕКів та представникам ДКП "Луцьктепло" гарної роботи.

Читайте також ДЕПУТАТИ ЛУЦЬКРАДИ ВИМАГАЮТЬ ВІДНОВИТИ ГАЗОПОСТАЧАННЯ ДЛЯ ДКП "ЛУЦЬКТЕПЛО"

Читайте також НА "ЛУЦЬКТЕПЛІ" СКАЗАЛИ, КОЛИ ВСТАНОВЛЮВАТИМУТЬ ІНДИВІДУАЛЬНІ ТЕПЛОВІ ПУНКТИ