Поділитись:

На ДКП «Луцьктепло» розповіли, як проходить підготовка до реалізації програми ЄБРР

П'ятниця, 08 квітня 2016, 16:20
На ДКП «Луцьктепло» розповіли, як проходить підготовка до реалізації програми ЄБРР

Борги ДКП "Луцьктепло" перед НАК "Нафтогаз Україна" не вплинуть на реалізацію програми ЄБРР.

Програмою, яку фінансуватиме ЄБРР, передбачено встановлення більше двохсот індивідуальних теплопунктів у багатоповерхових будинках, зменшення використання природного палива та реконструкцію мереж. Про це говорили 8 квітня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Депутат Луцькради Андрій Козюра зазначив, що з відомих причин опалювальний сезон припинили достроково. Заодно він поцікавився, чи це не вплинуло на виконання планів щодо спільного проекту ЄБРР і ДКП "Луцьктепло".

"Чи вплинула ситуація, яка є на "Луцьктеплі" через відключення їм газопостачання НАК "Нафтогаз України", на можливість реалізації проекту з ЄБРР?", - спитав Андрій Козюра.

Головний інжнер ДКП "Луцьктепло" Володимир Біньковський запевнив, що кошти з програми ЄБРР жодним чином не пов'язані з боргами "Луцьктепла" перед "Нафтогазом".

"Ми вже передали документацію на тендер щодо облаштування твердопаливного котла на котельні на вулиці Боженка, 22. Щодо заміни та реконструкції котелень в підвальних приміщеннях, то буде представник з "Рамболя", і ми передамо їм документацію. На червень хочемо підготувати документи на проведення тендеру щодо ІТП. Після того, як буде визначена компанія-переможець, будемо більш конкретно переходити до проектування цих робіт", - сказав Володимир Біньковський.

Депутати взяли до відома озвучену інформацію і побажали присутнім керівникам ЖЕКів та представникам ДКП "Луцьктепло" гарної роботи.

Читайте також ДЕПУТАТИ ЛУЦЬКРАДИ ВИМАГАЮТЬ ВІДНОВИТИ ГАЗОПОСТАЧАННЯ ДЛЯ ДКП "ЛУЦЬКТЕПЛО"

Читайте також НА "ЛУЦЬКТЕПЛІ" СКАЗАЛИ, КОЛИ ВСТАНОВЛЮВАТИМУТЬ ІНДИВІДУАЛЬНІ ТЕПЛОВІ ПУНКТИ

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 квітня 2024
01 квітня 2024
12:37
13 березня 2024
10:55
27 лютого 2024
16 лютого 2024
06 лютого 2024
11:49
04 січня 2024
15 листопада 2023
06 жовтня 2023
30 серпня 2023