Поділитись:

Viber дозволив редагувати відправлені повідомлення

Четвер, 11 жовтня 2018, 21:04
Viber дозволив редагувати відправлені повідомлення

Повідомляється, що Viber був оновлений до версії 9.7, отримавши підтримку вкрай корисної можливості.

З її допомогою користувачі тепер можуть редагувати вже відправлені кому-небудь повідомлення, – про це повідомляє itechua.com.

Така опція гарантовано припаде до смаку кожному користувачу, адже досить часто виникають ситуації, коли відправлене повідомлення містить помилки, а виправити їх після відправки вже неможливо.

Нова можливість в Viber дозволяє редагувати надіслані повідомлення без будь-яких труднощів. Щоб це зробити, досить клікнути на нього, а потім в меню вибрати варіант під назвою "Редагувати". Важливо враховувати, що після подібної дії поруч із повідомленням активується позначка "змінено", щоб уникнути неприємних несподіванок.

Раніше в Viber додали функцію видалення відправлених повідомлень і будь-яких інших даних, від яких можна позбутися в будь-який момент часу, в результаті чого співрозмовник також не зможе отримати до них доступ. Наразі нова можливість доступна винятково у версії месенджера для смартфонів на базі Android, тоді як програмне забезпечення для iOS зможе похвалитися подібним нововведенням трохи пізніше – ближче до середини жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У VIBER З'ЯВИВСЯ ПЕРЕКЛАДАЧ

Надрукувати
мітки:
коментарів