Поділитись:

Понад 2,5 тисячі волинських водіїв оформили "автоцивілку" у ПриватБанку*

Середа, 10 жовтня 2018, 16:16

ПриватБанк пропонує автомобілістам оформити поліс ОСЦПВ. Цього року такою можливістю скористалося вже понад 2,5 тисячі волинян.

Поліс ОСЦПВ – це обов'язковий вид страхування. Страховка поширюється не на сам транспортний засіб, а на відповідальність водія – захищає від незапланованих витрат в результаті ДТП, яка трапилася з його вини.

"Якщо власник автоцивілки пошкодив чужий автомобіль чи завдав шкоди чиємусь здоров'ю, страхова компанія відшкодує збитки. У випадку пошкодження транспорту чи іншого майна збитки будуть відшкодовані у сумі до 100 тисяч гривень. Якщо ж завдано шкоди здоров'ю, компенсація буде вдвічі більшою", – розповів керівник Бізнесу платежів та переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.

Автоцивілка – популярний продукт серед клієнтів ПриватБанку. Так, упродовж 9 місяців 2018 року її оформили 2 584 волинянина.

До слова, цього року ПриватБанк розпочав продаж цифрових полісів автоцивільної відповідальності. Оформити їх можна у режимі онлайн без паперового бланка поліса та інших "папірців". Водію не потрібно нічого пред'являти поліції – для перевірки поліса досить реєстраційного номера автомобіля. Оформити цифровий поліс ОСЦПВ можна через веб-версію Приват24 або в будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині. До слова, якщо ж клієнт хоче отримати "паперову" версію поліса, її надішлють на електронну пошту. Все, що потрібно, – роздкурувати документ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПРОДАЖ КУРОРТУ "БУКОВЕЛЬ", СТАДІОНУ "ДНІПРО": ПРИВАТБАНК ЗАЛУЧИТЬ КРАЩІ КОНСАЛТИНГОВІ КОМПАНІЇ*

Надрукувати
мітки:
коментарів