На Волині за годину спіймали понад десять порушників швидкості (фото)

Понеділок, 08 жовтня 2018, 14:50

Лише за годину у с. Березовичі, що на автодорозі Н-22, інспектори зупинили понад десять водіїв, які перевищували допустиму швидкість у населених пунктах – 50 км/год.

Поліцейські Ольга Наумчук та Віктор Чернюк лише попереджали водіїв про порушення, а з 15 жовтня вже виноситимуть постанови. Перевищення швидкості на понад 20 кілометрів тягне накладення штрафу 255 гривень, на понад 50 кілометрів – 510 гривень, – повідомляє прес-служба Патрульної поліції Волинської області.

image=51939]

"З початку року на дорозі Н-22 трапилося 37 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло 12 осіб. Лише у вересні маємо загиблих у Струмівці та в Заборолі, саме на цій трасі. Тому для нас важливо здійснювати профілактику, попереджати водіїв, закликати їх бути обережнішими", – розповів рядовий Чернюк.

"Наразі до цього пристрою звикаємо і ми, тестуємо його, дивимось, як працює. Хочемо, аби водії плавно звикали до змін, до нововведень, адже це їхня безпека. Сьогодні практично всі водії були згідні з порушеннями, визнавали їх, але кожен кудись поспішав, цим і мотивували перевищення допустимої швидкості", – повідомила рядова Наумчук.

Нагадаємо: з 8 жовтня волинські патрульні почали використовувати пристрої вимірювання швидкості TruCam.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОНТРОЛЬ ШВИДКОСТІ НА ДОРОГАХ: ЩО ДУМАЮТЬ ВОЛИНСЬКІ ЕКСПЕРТИ