Поділитись:

Родичці луцького депутата дозволили відкрити туалет у квітні

Середа, 03 жовтня 2018, 11:15

Орендар приміщення на Театральному майдані, 8 просить відтермінувати виконання пункту договору про будівництво громадської вбиральні до 1 квітня 2019 року.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко зазначила, що орендар ТзОВ "ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС" пояснює своє прохання тим, що не встигає отримати земельні документи та дозволи з архітектури. Тим паче, що там має бути щось грандіозніше, аніж просто звичайна вбиральня, каже посадовець.

Нагадаємо: за інформацією місцевих ЗМІ, власницею і керівницею "ЛУЦЬК ФУД СЕРВІСУ" є Інна Танзе, яка, виявляється, є сестрою дружини депутата Луцької міської ради Сергія Були.

Договір був укладений 1 листопада 2017 року, а туалет мав би бути відновлений 15 серпня 2018 року. Втім, цього не сталося.

Таке невиконання зобов'язань обурило члена виконкому Ігоря Алєксєєва, який зазначив, що спочатку "орендар рве на собі білизну", кажучи: "Гадом буду, все буде чудово", а потім просить відтягнути терміни, бо "я не смогла".

"Фантазійні проекти "я не смогла, дайте мені ще раз попробувати" треба припиняти", – узагальнив Алєксєєв.

Подібні думки висловлював і інший член виконкому – Ігор Муковоз, мовляв, терміни так можна затягувати постійно.

Член виконкому Олександр Серватович теж зауважив, що якщо були вже зобов'язання, то підприємець мав би щось робити, але ніяких робіт не ведеться.

Натомість переконував продовжувати договір оренди виконувач повноважень міського голови Олександр Пустовіт. Він зазначив, що земельні документи вже є. Григорій Пустовіт, зауваживши, що проект запланований масштабний і не все так легко. Туалет тут не функціонує понад 25 років.

"Ми затамували подих і чекаємо, доки підприємець розіб'є бюрократичні перепони", – зазначив секретар міської ради.

Після довгої дискусії і взаємні прохання не тиснути один на одного вісьма голосами "за" зміни в рішення внесли і термін зобов'язання продовжили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КАФЕ БУДЕ: ВИРІШИЛИ ДОЛЮ ГРОМАДСЬКОГО ТУАЛЕТУ В ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА

Надрукувати
мітки:
коментарів