Поділитись:

Фотошпалери в спальні для гарного настрою: секрети Фен-Шуй*

Неділя, 30 вересня 2018, 21:57
Фотошпалери в спальні для гарного настрою: секрети Фен-Шуй*

Останні тенденції моди кажуть про те, що найкращим оздобленням стіни в кімнаті будуть фотошпалери. І сьогодні популярністю користуються саме фотошпалери з 3D-малюнком. Щоб вибрати найкращий варіант для себе, необхідно враховувати те, що, наприклад, в спальні повинен бути малюнок, який налаштовує на спокій та відпочинок.

Тому перш ніж придбати 3D-шпалери, необхідно ознайомитись з рекомендаціями спеціалістів, а лише тоді приймати остаточне рішення. А найкраще купувати такі шпалери тут - https://art-oboi.com.ua/3d-fotooboi. Варто зазначити, що ціни на шпалери в інтернет-магазині Art-oboi здивують вас своєю демократичністю.

Як вибирати фотошпалери, використовуючи поради Фен-Шуй?

Не всі є прихильниками даного вчення, але ні для кого не буде зайвим послухати поради знавців цього напряму. А основне правило Фен-Шуй говорить про те, що саме дім може накопичувати всю нашу негативну енергію, яку ми регулярно виплескуємо там. І це зрозуміло, адже кожен з нас переживає якісь сімейні сварки або обговорює свої проблеми. Весь негатив осідає на стінах наших домівок.

Спеціалісти Фен-Шуй радять з цього приводу шпалери в домі змінювати кожні 3-4 роки. Це правило стосується і фотошпалер, як би нам не подобалось оформлення кімнати. А ось підбирати нові завжди необхідно, використовуючи деякі правила, поєднуючи кольори та зображення.

Коли стає питання вибору фотошпалер, то важливо звертати увагу на кольорову гаму. Наприклад, білий колір символізує чистоту, порядність та здоров'я. Крім того, саме білий колір здатен візуально збільшувати приміщення, тому він ідеально підійде для оформлення невеликих кімнат. Тим більше, що він не викликає відрази, а тому подобається практично всім.

В спальні краще використовувати сині відтінки, оскільки вони налаштовують на спокій та відпочинок. Саме синій колір спонукає людину до релаксу на підсвідомому рівні. Також ці кольори гарно справляються із завданням збільшувати простір, тому їх також використовують в маленьких кімнатах. Ідеально синій підійде для людей з бурхливою вдачею, допомагаючи їм заспокоїтись та налаштуватись на правильний лад.

А от червоні кольори в спальні краще не використовувати, оскільки вони виконують більше збуджуючу функцію. В Фен-Шуй чітко стверджують, що людям похилого віку взагалі краще відмовитись від червоних відтінків, оскількиостійне споглядання на них може викликати приступи гіпертонії.

В спальні також гарно будуть дивитись жовті та помаранчеві відтінки, які здатні зігріти в холодну пору року. Зелений колір заспокоює, здатен скоротити агресію.

Надрукувати
мітки:
коментарів