Поділитись:

У БК "Старий Луцьк-Університет" розповіли про цілі на сезон у Вищій лізі

Четвер, 27 вересня 2018, 17:20
У БК

Віце-президент БК "Старий Луцьк-Університет" Дмитро Чайковський розповів про завдання, які стоять перед командою в наступному сезоні Вищої ліги України з баскетболу.

Це відбулося у четвер, 27 вересня, під час прес-конференції.

Він зазначив, що, зважаючи на потребу у значному матеріальному ресурсі, будь-якій спортивній команді у Луцьку не просто хоча б дограти сезон до кінця. Проте, функціонер підкреслив, що наразі у клубу є задекларована підтримка від міської та обласної влади та наявний спонсор.

"Наразі ми маємо гарантії від нашого президента Олексія Мельника. Він, як представник соціально-відповідального бізнесу, всіляко підтримує команду та робить усе, щоб клуб розвивався, як структура", – сказав Чайковський.

Він додав, що команда робитиме все для того, щоб люди їх помічали і ходили на їхні матчі:

"Перш за все, ми старатимемося привабити глядача своєю грою. Окрім цього, ми намагаємося залучити професійну групу підтримки та завести власного маскота (талісман команди – "К")".

Відповідаючи на запитання про цілі, яких прагне досягнути клуб у Вищій лізі, Чайковський сказав, що завдання-мінімум – потрапляння до 4-ки найкращих у своїй групі та потрапляння до 8-ки найсильніших команд (у Вищій лізі 2 дивизіони по 9 команд. По 4 команди з кожного дивізіону проходять в наступну стадію та боряться за перемогу у чемпіонаті).

Зазначимо, що у 2018 році БК "Старий Луцьк-Університет" тріумфував у Першій лізі України та здобув право грати у Вищій лізі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАКСИМ ДЕЙНА: "ХОЧУ ЗРОБИТИ ІМ'Я В УКРАЇНІ"

Надрукувати
мітки:
коментарів