Поділитись:

Студенти Луцького техуніверситету зможуть вчитися у Любліні

Субота, 22 вересня 2018, 13:00
Студенти Луцького техуніверситету зможуть вчитися у Любліні

Студенти Луцького національного технічного університету зможуть навчатися у Люблінському католицькому університеті, про це повідомили в інформаційному відділі вишу.

21 вересня з робочим візитом до Луцького національного технічного університету завітали представники Люблінського католицького університету Яна Павла ІІ.

Делегація у складі професора Войцеха Гіжіцькі і доктора Каміля Дебінські зустрілися з ректором Петром Савчуком. Метою зустрічі було обговорення початку реалізації проекту "Співпраця університетів для підтримки розвитку безпеки і кризового управління Люблінського і Луцького транскордонних регіоні" в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-

Працівники університету також зачепили співпрацю в рамках програми подвійного диплому для студентів Луцького НТУ. Програма дасть змогу студенту паралельно навчатися у двох закладах вищої освіти, по завершенню чого отримати диплом не лише українського, а й міжнародного зразка.

Наразі планується навчання по таких спеціальностях: інженерія матеріалів, екологія і охорона навколишнього середовища, дизайн в архітектурі, міжнародні економічні відносини, менеджмент, економіка, кібербезпека та туризм. Програма навчання у польському університеті триватиме три семестри. Так, перший – вивчання польської мови та обраних предметів з програми; другий і третій – власне навчання та підготовка дипломної роботи.

Люблінський католицький університет, своєю чергою, пропонує здобувачам освіти звільнення від оплати за навчання (у формі стипендії ректора), можливість до-фінансування до проживання в гуртожитку та харчування, безкоштовний підготовчий курс польської мови.

На заході були також присутні декан факультету бізнесу Надія Хвищун, начальник відділу неперервного навчання Олена Ковальчук, начальник відділу міжнародних зв'язків Тетяна Корнейко, фахівець з проектної діяльності Алла Шиманська, завідувач кафедри матеріалознавства Микола Мельничук та завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Лариса Савош.

Детальну інформацію про міжнародні можливості в Луцькому НТУ можна дізнатися у відділі міжнародних зв'язків (тел.: +38(0332)74-61-50 E-mail: [email protected]).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чим годують студентів у їдальнях ЛНТУ та СНУ (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
15 квітня 2024
14 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
08 квітня 2024
02 квітня 2024
01 квітня 2024