Поділитись:

Експерти розповіли, як Волині використати свій потенціал (ВІДЕО)

Неділя, 23 вересня 2018, 14:05
Експерти розповіли, як Волині використати свій потенціал (ВІДЕО)

Виконавчий директор Китайської торгової Асоціації Руслан Осипенко серед переваг Волинської області бачить гарні логістичні центри. Але їх потрібно розвивати. Депутат Андрій Покровський вважає, що увагу треба приділити й тим галузям, де вже вкладені інвестиції.

Такі думки вони озвучили 21 вересня під час суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд. LIVE".

"Для того, щоб Волинь повністю скористалася своїми перевагами, потрібно, аби держава з великим інвестором стратегічним погодила якийсь транскордонний проект. На кшталт, поєднання швидкісною залізницею портів на Балтиці із портами на Чорному морі. І ця залізниця має пройти через Волинь. Це дасть можливість побудови тут швидкісної залізниці, транспортно-логістичних хабів, індустріального парку та інших сервісів", - зазначив Руслан Осипенко.

Депутат Андрій Покровський назвав перевагами області лісову галузь, аграрну сферу.

"Це потенціал потрібно використовувати, бо є певні інвестори, які вже зайшли і працюють в цій сфері. Для мене принципово, аби не продавали ліс-кругляк, а перероблене дерево. Якщо з'явиться ще кілька підприємств для переробки — це буде лише плюсом, робочими місцями та податками у місцеві бюджети", - зазначив Андрій Покровський.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Обличчя інвестиційного бізнес-форуму в Луцьку (фоторепортаж)

Надрукувати
мітки:
коментарів