Поділитись:

На посаду директора "Луцьсвітла" претендує лише один кандидат

Середа, 06 квітня 2016, 10:58

Заяву та документи на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства "Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло" подав лише один претендент – директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький.

Під час проведення у мерії співбесіди 5 квітня із претендентами на посади очільників комунальних закладів, у Кубіцького поцікавилися, чому, на його думку, немає інших претендентів на посаду, – пише Волинський інформаційний портал.

Мовляв, можливо, інші просто злякалися авторитетності та досвідченості свого потенційного конкурента.

На це Іван Кубіцький відповів: "Я не знаю, я і сам подавав документи за два дні до закінчення терміну подачі". Висловлюючи своє бачення подальшої роботи "Луцьксвітла", єдиний претендент на посаду директора висловив головні, на його думку, проблеми, що мають бути вирішені підприємством. Це, зокрема те, що місто має прагнути до переходу на єдиний вид освітлювальних пристроїв – світлодіодні. Він також наголосив на тому, що майже відсутня підсвітка міста у вечірній час загалом та святкова ілюмінація.

Натомість перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев повідомив, що вже наступного Нового Року в місті може з'явитися гарна святкова ілюмінація, оскільки міськрада створює відповідний проект та кошторис. Своєю чергою заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко висловився з приводу того, що місто започаткувало гарну ініціативу щодо освітлення пішохідних переходів. З його слів, її вже перейняло сусіднє Рівне.

Утім він запитав Івана Кубіцького, чому вимикають підсвітку Замку Любарта. На це Кубіцький відповів, що це роблять з метою економії, бо місто поки не може дозволити собі підсвічувати замок щовечора.

Зрештою, вислухавши всі пропозиції претендента на посаду директора комунального підприємства, члени комісії відповіли, що про остаточний результат конкурсу повідомлять протягом трьох робочих днів.

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 березня 2024
15:50
12 лютого 2024
04 лютого 2024
22 січня 2024
06 грудня 2023
29 вересня 2023
26 липня 2023
18 липня 2023
11:15
08 липня 2023
16:05
22 травня 2023