Поділитись:

Samsung зупинить випуск недорогих смартфонів

Середа, 19 вересня 2018, 18:50
Samsung зупинить випуск недорогих смартфонів

Компанія Samsung перегляне стратегію із випуску смартфонів.

Зокрема, південнокорейський бренд відмовиться від випуску ряду бюджетних моделей, вартість яких нижча семи тисяч гривень, адже вони не мають змоги конкурувати на ринку з доступними смартфонами з Китаю. Про це пише "Сегодня".

Зараз у Samsung ситуація така, що на один смартфон Samsung припадає близько чотирьох аналогів від однієї тільки Huawei, без урахування інших виробників, серед яких Xiaomi, Meizu, Doogee й інші.

Першим потрапить "під ніж" модельний ряд Galaxy J. Незабаром компанія перестане випускати ці бюджетні смартфони зовсім. У Samsung розуміють, що у конкурентів за сім тисяч гривень є більш привабливі моделі з багатим наповненням можливостей і потужним технічним оснащенням: продуктивні процесори, більше пам'яті, кращі екрани і навіть модуль NFC.
Після скасування бюджетного сегмента збільшиться кількість пристроїв в лінійці Galaxy A. Ба більше, незабаром з'явиться новий модельний ряд – Galaxy M, в якому будуть випускатися пристрої предтопового рівня.

На думку керівництва компанії, подібний крок допоможе зосередити сили на пристроях середнього і топового сегмента, зробивши їх більш конкурентоспроможними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЕКСПЕРТИ НАЗВАЛИ НАЙКРАЩІ ANDROID-СМАРТФОНИ

Надрукувати
мітки:
коментарів