Поділитись:

Показали проморолик Ігор Нескорених із Майєю Москвич (відео)

Понеділок, 17 вересня 2018, 10:35

20-27 жовтня у Сіднеї відбудуться Ігри Нескорених, де братиме участь збірна України. Серед учасників учасниця АТО волинянка Майя Москвич.

Проморолик на підтримку українців представили на каналі Invictus Games: Team Ukraine.

"Серйозні поранення — не привід ставити крапку на своєму житті", — переконують 15 учасників української команди. Символом поранення у відео стає жовта лінія, яка ділить життя військовослужбовців на "до" та "після". Може здатись, що "після" може бути лише гірше, адже поранення — це завжди випробування. Когось воно здатне зламати, але тільки не українських воїнів. Для них жовта лінія поранення стає стартовою смугою нового життя. Більш складного, але щасливого та повного звершень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: АТОВЕЦЬ РУЙНУЄ СТЕРЕОТИПИ ТА ФОТОГРАФУЄ ПРОТЕЗ НОГИ В INSTAGRAM

"Спорт допомагає пораненим військовим повертатися до повноцінного та активного життя. Про це говорять спеціалісти з реабілітації, це ми вже другий рік поспіль бачимо й на прикладі учасників відборів до збірної. Наша мета як організаційного комітету Ігор Нескорених в Україні — не лише забезпечити підтримку збірній, а й залучити до спортивного руху якомога більше наших травмованих військовослужбовців. Сподіваємось, що приклад збірної України надихне їх на нове захоплення", — розповідає Оксана Горбач, координатор проекту "Ігор Нескорених".

Автори ідеї та сценарію відео — Центр стратегічних комунікацій "Стратком Україна", який вже два роки здійснює комунікаційний супровід Ігор Нескорених в Україні та був одним з ініціаторів включення української збірної у міжнародні змагання. Зйомку та постпродакшен взяла на себе київська студія Strumer, яка працювала з паралімпійською збірною у Кореї.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ІЗ ЛУЦЬКА ГОТУЄТЬСЯ ДО ЗМАГАНЬ СЕРЕД ВІЙСЬКОВИХ У КАНАДІ

Надрукувати
мітки:
коментарів