Поділитись:

"Мандрівний вішак" у Луцьку: що, де й коли

Четвер, 13 вересня 2018, 13:13

У Луцьку відбуватиметься 5-й міжнародний театральний фестиваль "Мандрівний вішак".

Він триватиме 21-30 вересня. Новинкою цьогорічного фестивалю є Майстерня "МистецтвоДії", на якій творитимуть перформери та акціоністи з Києва, Херсона, Львова, Дрогобича, Луцька. Упродовж 21-23 вересня митці осмислюватимуть Луцьк як місто дії/бездії та експериментуватимуть із ритмом, тілом та міським простором під керівництвом режисера і перформера Пьотра Армяновского. Свої перформанси та інші дійства вони демонструватимуть 23 вересня, – повідомляють організатори.

Під час фестивального тижня в Луцьку перебуватиме творча група (актори, художниця, режисер), яка створюватиме виставу на основі творів та біографії луцького поета і художника Костя Шишка. Це є спробою стороннього погляду на цю постать митцями з різних регіонів та з різним мистецьким і життєвим досвідом і, звісно, акцією промоції призабутої легенди. 30 вересня публіка зможе оцінити результат лабораторної роботи.

І, звісно ж, глядачам буде представлено ряд вистав та перформансів дуже різних напрямків. Крім того, театр "ГаРмИдЕр" відзначить своє 15-ліття: в межах фестивалю відбудуться променад-перформанс "ГаРмИдЕр: 2 км театру", перформативна виставка та імпро-вечірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧИ МОЖУТЬ УКРАЇНСЬКІ ШКОЛИ ОРГАНІЗОВУВАТИ ПЛАТНІ ЗАХОДИ

Надрукувати
мітки:
коментарів