Поділитись:

Прах загиблого солдата з Луцька перехоронять на Алеї почесних поховань

Середа, 12 вересня 2018, 17:12
Прах загиблого солдата з Луцька перехоронять на Алеї почесних поховань

На міському кладовищі у селі Гаразджа перепоховають останки Юрія Лавченчука, загиблого військовослужбовця, який брав участь в антитерористичній операції у складі 51 окремої механізованої бригади.

Відповідне рішення на звернення дружини військового Лілії Лавренчук ухвалив 12 вересня виконком Луцької міської ради.

Чоловік, 1985 року народження, під час 1-ї хвилі часткової мобілізації був призваний на військову службу по мобілізації до складу 51-ї окремої механізованої бригади. Брав безпосередню участь у зоні проведення антитерористичної операції. Із серпня 2014 року Юрій не виходив на зв'язок з рідними. Відповідно до інформації штабу Антитерористичного центру при Службі безпеки України, значився як зниклий безвісти в обліку військовослужбовців та цивільних осіб.

Відповідно до Постанови про ідентифікацію особи слідчого управління Головного управління національної поліції у Волинській області від 04.09.2018, тіло Лавренчука Юрія Васильовича ідентифіковано згідно з результатами судово-медичної експертизи. Останки тіла Юрія Лавренчука в листопаді 2015 року були захороненні на кладовищі села Парасковіївки Бахмутського району Донецької області.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ДОПОМОГА З ТИЛУ: БЛАГОДІЙНИКИ ПРИДБАЛИ ДЛЯ 14-Ї БРИГАДИ АВТО (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів