Поділитись:

Зима не за горами: скільки доведеться платити за опалення*

Середа, 12 вересня 2018, 08:30
Зима не за горами: скільки доведеться платити за опалення*

Зимовий сезон, окрім снігу та морозів, приносить із собою платіжки на космічні суми. У кожній родині міркують, як заощадити на квартплаті і зменшити витрати на комуналку, адже тарифи на опалення за останні 3,5 роки зросли у 8,5 – 10 разів.

Щодня ми платимо за енергію більше, ніж повинні. Все це – через погану ізоляцію, неекономне освітлення, техніку, опалення та кондиціонування. А це – гроші, які ми могли б зекономити, інвестуючи в енергозбереження.

Не обов'язково мерзнути, аби заощадити на обігріві приміщень та на роботі приладів. Сучасні технології дозволяють платити за енергію менше, повністю зберігаючи високий рівень комфорту.

"Яровиця" ще під час проектування керується стандартами енергоефективного будівництва. Енергоощадні технології застосовуються на кожному етапі, гарантуючи максимум комфорту при мінімальній вартості комунальних послуг.

Переваги "Яровиці" очевидні:

  • індивідуальне опалення в кожній квартирі з надійним двоконтурним німецьким котлом VIESSMANN;
  • якісні комунікації: радіатори VAILLANT та труби REHAU;
  • енергоощадні вікна: сертифіковані 5-камерні металопластикові вікна із профілем BRUGMANN та новітнім мультифункціональним cклопакетом CLIMAGUARD SOLAR;
  • вигідне планування квартир;
  • сучасна система вентильованого фасаду в стилі "CUBE";
  • всі лічильники в кожній квартирі.

"В сукупності це суттєво економитиме кошти мешканців на утримання квартир. Первинною при плануванні й будівництві житлових будинків нашої компанії є орієнтованість на клієнтів та їхні потреби", – зазначила керівник проекту "Яровиця" Наталія Терпелюк. – Ми маємо висновок експертів: "Яровиця" як мінімум на 30 % енергоощадніша від традиційних українських багатоповерхівок".

"Яровиця" здатна втілити всі ваші мрії про новий, затишний, комфортний будинок. Приєднуйтесь – і ви відчуєте себе щасливими у своєму сучасному, а головне – енергоефективному будинку!

Надрукувати
мітки:
коментарів