Поділитись:

На хвилі: 5 треків від волинського гонзо-журналіста (слухати)

Неділя, 16 вересня 2018, 12:00

Цього тижня "На хвилі" пропонуємо побути із гонзо-журналістом інформаційного агентства "Конкурент" Русланом Пилипчуком.

Хлопець має індивідуальний підхід як до текстів, так і до музики. Його репортажі чи інтерв'ю без сумніву викликають бурхливі обговорення, а тому пропонуємо познайомитися з музичними смаками Руслана. Які, до слова, нерідко й надихають його на створення журналістських матеріалів. Варто лише згадати про реп-батл із сесії Луцькради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "ТУАЛЕТ РОЗБРАТУ", АБО "ДЄРЖИТЄ ПЕТРОЧУКА" НА СЕСІЇ ЛУЦЬКРАДИ"

Cypress Hill – I wanna get high

Довго думав, яку ж із пісень Cypress Hill включити до цього топу і вибір впав на олдскульну класику. Певно тому, що саме цю композицію "кипарисових" я найчастіше слухаю разом зі своєю дівчиною.

Rammstein – Los

Los – композиція, слова якої я знаю напам'ять вже близько 10 років. Для багатьох, певно, навіть для більшості "Рамми" асоціюються з піснею "Du hast". Для мене ж саме "Los" (з німецької – "вперед") – беззаперечний топ. Коли я ще організовував доволі дивні андерграундові вечірки в себе вдома, то Los завжди входив у півторагодинний музичний "сет" і вмикався декілька разів. В чому суть цього дійства? Уявіть собі 6:30 ранку, на кухні збираються ті, що дійшли зі мною до кінця (інші, тим часом, тихенько "зашивалися" в усіх наявних закутках і спали) і отримують 90 хвилин різноманітної концептуальної музики, яка у підсумку усім наглухо зносить дах.

Ozzy Osbourne – I don't want to change "The World"

Оззі – легенда. Щасливий, що бачив і чув його вживу. Довго ламав голову, яку з його композицій обрати, й вирішив зупинитися на тій, що просто дуже близька мені як людині.

Ария – Игра с огнем

Я дуже рідко слухаю Арію останнім часом і не дуже то й хотів додавати їх у цей список, але люди, які знають мене по-справжньому близько, не зрозуміли б такого кроку. А я людина миролюбива і дуже важко переживаю, через криваві бунти, які безумовно настали б, не будь цієї пісні у запропонованому топі.

Агата Кристи – Ты и я

Агата Кристи – одна з улюблених груп, а Глеб Самойлов – один із музикантів та поетів. Десь вище я згадував про знамениті та широковідомі у вузьких колах вечірки та півторагодинний сет. То саме ця композиція відкривала його cловами: "давайте все сойдем с ума"...

ЧИТАТИ ТАКОЖ: НА ХВИЛІ: 5 ТРЕКІВ ВІД ЛУЦЬКОГО ФОТОГРАФА

Надрукувати
мітки:
коментарів