Поділитись:

Ще одне місто на Волині підключилося до 4G від Vodafone

Понеділок, 10 вересня 2018, 16:10
Ще одне місто на Волині підключилося до 4G від Vodafone

Vodafone запустив 4G мережу в діапазоні 1,8 Ггц ще в 28 населених пунктах країни.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі компанії.

"Мережа четвертого покоління вперше з'явилася в Донецькій області – у місті Краматорськ. Також Vodafone забезпечив 4G покриття у Ковелі на Волині. Доступ до 4G з'явився у жителів півдня України: в Чорноморську, Білгород-Дністровському, Балті, Овідіополі, Роздільній і Великодолинському Одеської області, у Первомайську та Вознесенську Миколаївської області", – йдеться в повідомленні.

На сьогодні вже близько 14 мільйонів жителів України отримали доступ до 4G від Vodafone. Географія покриття інтернету четвертого покоління містить в собі Київську, Дніпропетровську, Запорізьку, Харківську, Одеську, Львівську, Волинську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Миколаївську, Полтавську, Сумську, Кіровоградську, Херсонську, Чернігівську, Закарпатську та Донецької області.

Готовність до 4G клієнти компанії можуть самостійно і безкоштовно перевірити за допомогою єдиного USSD-запиту - потрібно просто набрати *222# і натиснути кнопку виклику. У відповідь оператор відправить SMS з результатом перевірки смартфона і SIM-карти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КИЇВСТАР ТА VODAFONE ЗМІНИЛИ ПРАВИЛА ТАРИФІКАЦІЇ

Надрукувати
мітки:
коментарів