Волиняни сплатили майже вісім з половиною мільйонів гривень екологічного податку

П'ятниця, 07 вересня 2018, 11:33

За вісім місяців поточного року до зведеного бюджету надійшло 8,4 млн грн екологічного податку, з приростом до минулорічного показника 26,6 % або 1,8 млн. гривень.

Про це поінформувала начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук, – повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області.

"З метою розширення бази оподаткування з екологічного податку ГУ ДФС в області проводиться моніторинг господарської діяльності суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність, пов'язану з викидами в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення, зокрема у сфері птахівництва, за якими існує ризик несплати екологічного податку за відходи по утилізації падежу поголів'я птиці", – звернула увагу учасників наради Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів наголосила, що з метою виявлення резервів (потенційних платників) по наповненню бюджету додатковими надходженнями фіскали будуть продовжувати моніторинг суб'єктів господарювання, зокрема і фізичних осіб-підприємців, які отримали (мають чинні) дозволи на викиди забруднюючих речовин, спецводокористування та використовують радіочастотний ресурс України в частині повноти нарахування та сплати податків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ СПРАВНО СПЛАЧУЮТЬ ПОДАТОК НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ