Поділитись:

Луцький півмарафон: на забіг зареєструвалося майже 800 учасників

Четвер, 06 вересня 2018, 15:48
Луцький півмарафон: на забіг зареєструвалося майже 800 учасників

Відповідно до даних реєстрації, для участі у любительських забігах на "Дмитрук Лучеськ Півмарафон 2018" залишилося лише 4 місця на дистанцію в 10 кілометрів. Дистанції в 21 кілометр та 5 кілометрів уже 6 вересня розкупили. Тобто, на півмарафонській дистанції побіжать 260 людей, на 5 км – 145 і на 10 кілометрів зареєстровані 366 людей з лімітом у 370.

Серед них учасники з Луцька, Львова, Києва, Херсона, Одеси, Макіївки, Рівного, Івано-Франківська, Дніпра, Хмельницького, Чернівців, Броварів, Харкова, Ужгорода, Євпаторії та інших міст та сіл України.

Луцький півмарафон: на забіг зареєструвалося майже 800 учасників

Нагадаємо, що самі змагання відбудуться 9 вересня. Початок о 9 ранку. Повболівати за бігунів запрошують лучан. Охочі підтримати спортсменів-аматорів можуть підбадьорювати бігунів плакатами, кричалками тощо. Сам старт та фініш змагань буде біля пам'ятника Тарасу Шевченку. А дистанція забігу проляже вулицями Шопена, Огієнка до Київського майдану та по проспекті Волі. У зв'язку з цим на маршруті буде обмежений рух транспорту.

Окрім цього в рамках змагання будуть дитячі забіги, а також серед учасників в рамках аматорського забігу проведуть відкритий чемпіонат Луцька на 5 та 10 кілометрів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів