Поділитись:

Володимир-Волинська птахофабрика "націлилася" на Європу

Понеділок, 04 квітня 2016, 17:09
Володимир-Волинська птахофабрика «націлилася» на Європу

ПАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" 1 квітня 2016 року року отримала підтвердження якості своєї продукції.

Компанія спішно пройшла сертифікаційний аудит на відповідність стандарту безпеки харчових продуктів ISO 22000 та отримала відповідний сертифікат, – інформує AgroPortal.

Сертифікація підтвердила, що птахофабрика виконує стандарти безпеки харчової продукції, безперервно стежить за її якістю.

Також сертифікат говорить про те, що підприємство впровадило систему менеджменту харчовою безпекою своєї продукції і управління ризиками, пов'язаними з цими питаннями. При цьому використовуються попереджувальні заходи, а не запізнілий контроль, а безпеку виробництва підтверджується документально.

Зі слів заступника генерального директора підприємства Сергія Висоцького, переваги впровадження системи НАССР свідчать про:

  • дотримання обов'язкових умов контрольних органів;
  • забезпечення системного підходу на всіх етапах виробництва;
  • постійний контроль параметрів безпеки продукту;
  • зниження кількості невідповідної продукції;
  • розподіл відповідальності за забезпечення безпеки продукту;
  • своєчасне проведення попереджувальних заходів;
  • збільшення довіри споживачів;
  • розширення ринків збуту;
  • збільшення конкурентоспроможності;
  • зростання інвестиційної привабливості та кредитоспроможності;
  • конкурентні переваги при тендерах;
  • переваги при укладанні контрактів із зарубіжними партнерами.

Наявність такого документа, на думку Висоцького, дозволить в найближчому майбутньому вийти на ринки Європейського Союзу.

"Успішне проходження аудиту та отримання Сертифікату ISO 22000: 2005 не тільки дає ряд переваг, але і мотивує нас на суворе дотримання встановлених правил і умов, направляє наші зусилля на послідовне і неухильне поліпшення якості нашої продукції. Адже це процес, який повністю змінює довіру у відносинах між нашими партнерами і постачальниками", – прокоментувала генеральний директор птахофабрики Аліна Сич.

Сертифікаційний аудит був проведений німецької експертної компанією TÜV SÜD, акредитованої для проведення робіт з сертифікації систем менеджменту в німецькому Раді з Акредитації.

Як зазначено в ЄДР, "Володимир-Волинська птахофабрика" (ТМ "Курка-Чаботурка") зареєстрована у селі Федорівка на Волині. Розмір внеску до статутного фонду підприємства становить 66 мільйонів 68 тисяч гривень.

Згідно з даними інформаційного сервісу SMIDA, 99 % акцій "Володимир-Волинської птахофабрики" належать харківській компанії з управління активами "Ореола", власниками якої є Коваленко Олексій Вікторович та Рудь Олександра Павлівна.

Для довідки: ПАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" входить до трійки найбільших виробників курячого м'яса в Україні, займаючи близько 6 % ринку. Підприємство має 4 філії: у Києві, Львові, Вінниці та Житомирі. В інфраструктуру птахофабрики входять 100 пташників, розташованих на 11 виробничих бригадах, є власний забійний цех, комбікормовий завод і сільгосппідприємство.

Продукція представлена ​​в Західному, Північному і Центральному регіонах країни. Крос птиці - ROSS-308. Одноразова посадка більш 4 млн голів курчат-бройлерів. Середній добовий показник виробництва - понад 200 т м'яса птиці в живій вазі.

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 березня 2024
23 лютого 2024
11 лютого 2024
01 лютого 2024
29 листопада 2023
23 листопада 2023
22 листопада 2023
18 листопада 2023
15 листопада 2023
09 листопада 2023