Поділитись:

Громадська рада при Волинській ОДА визначилися із засупниками й комісіями

Вівторок, 04 вересня 2018, 13:37

Перше засідання громадської ради при ОДА у новому складі, під час якого обрали голову та сформували структуру, відбулося 3 вересня.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Нагадаємо: до складу ради увійшли 35 представників громадських організацій: активісти, які працюють у сфері бізнесу, безпеки, екології, ветерани АТО.

Участь у засіданні та голосуванні взяли 25 представників дорадчого органу. Зокрема, під час роботи обрали секретаря лічильної комісії – Олексія Кушнєра, потім голову громадської ради – Юрія Моклицю та заступників голови громадської ради – Андрія Дяченко та Ігоря Дильова.

"Я проаналізував діяльність більше 10 громадських рад в Україні. На жаль, я не бачив жодної дієвої. Це є реалії нашого часу, і це є реалії більшості громадських рад в Україні. Тому я це сприйняв як виклик і готовий з цим працювати. І як громадський діяч, і як людина, яка має відношення до державної служби. Формат, який я хочу запропонувати і ми обговоримо його детальніше – це принцип конкретних справ. Тому я дуже сподіваюся на серйозну віддачу від вас. Звісно, ініціатива буде за вами, але я буду їх всіляко підтримувати", – сказав Юрій Моклиця після обрання його головою.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Олександр Савченко, який завітав на перше засідання громадської ради, відзначив важливість суспільної та громадської думки, яку таким чином представники влади чутимуть.

"Ви багато на місці вирішуєте. У нас багато є проблем і викликів, які стоять перед нами. Наше з вами завдання – менше сподіватися на державу, а навчитися працювати самостійно. Я не збираюся впливати на ваші рішення, а хочу допомагати. Тому беріть активну участь, долучайтеся до проектів і працюйте", – звернувся до присутніх Олександр Ілліч.

Опісля ж перейшли до формування комісій. Так, створено 4 комісії:

  • "Комісія з питань АТО/ООС, безпеки та діяльності правоохоронних органів"
  • "Комісія з питань транспорту, логістики та інфраструктури"
  • "Комісія з питань розвитку місцевого самоврядування, економіки та підприємництва"
  • "Комісія з гуманітарних питань".
Надрукувати
мітки:
коментарів