Поділитись:

Ryanair виконав перший рейс до України (фото)

Понеділок, 03 вересня 2018, 18:22
Ryanair виконав перший рейс до України (фото)

Ryanair виконав перший рейс до України (фото)

Ірландський лоукостер Ryanair виконав перший регулярний рейс в Україну.

Літак авіакомпанії, що вилетів з аеропорту Берлін-Шенефельд, приземлився сьогодні о 14:23 в Борисполі. У зворотному напрямку – виліт о 14:55, – повідомляє ЦТС.

Маршрут Берлін - Київ став першим для ірландської авіакомпанії в Україні. Рейси виконуватимуться 4 рази в тиждень – по понеділках, середах, п'ятницях і неділях. Вартість перельоту в одну сторону стартує від 17,53 євро.

Відзначимо, що повномасштабну діяльність Ryanair розгорне в Україні до кінця жовтня. Тоді перевізник планує запустити рейси в 11 міст Європи: Барселону, Братиславу, Лондон, Стокгольм, Варшаву, Познань, Гданськ, Вроцлав, Краків, Бидгощ і Вільнюс. Також авіакомпанія почне польоти в / з аеропорту Львів. Маршрутна мережа з цієї повітряної гавані буде представлена ​​п'ятьма напрямками: Лондон, Дюссельдорф, Меммінген, Варшава і Краків.

Ryanair виконав перший рейс до України (фото)

Нагадаємо: Ryanair планував зайти на український ринок ще восени 2017 року. Але авіакомпанії не вдалося домовитися з аерпортом Бориспіль. У червні 2017 року перевізник оголосив про скасування своїх планів, але продовжив перемовини з українською стороною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: RYANAIR ІСТОТНО ОБМЕЖИТЬ БЕЗКОШТОВНЕ ПРОВЕЗЕННЯ РУЧНОЇ ПОКЛАЖІ

Надрукувати
мітки:
коментарів