Поділитись:

"Не приводив би людей із Чернігова, якби міг спиратися на місцевих фахівців", – начальник Волинської митниці

Неділя, 03 квітня 2016, 10:38

Нещодавно виконувачем обов'язків начальника Волинської митниці призначили спеціаліста з Чернігова Олександра Шавлака. Багатьох працівників митниці обурив той факт, що з Чернігова він привіз свою команду, а спеціалістів з Волині попередили про скорочення.

Відбулися збори первинної профспілкової організації колективу Волинської митниці ДФС, на яких працівники висловили своє незадоволення політикою нового начальника.

У Олександра Шавлака своє бачення цієї ситуації, – зазначається у сюжеті Громадського. Волинь.

"Чому я перевів сюди людей з Чернігова? Тому що я знаю, що на цих людей я можу спиратися, я можу ставити їм завдання, які вони будуть виконувати чесно і сумлінно. Я б не переводив би сюди людей з Чернігова, якби знав, що можу покластися на місцевих спеіцалістів", – зазначив Шавлак.

"Є проблема у Волинській області, що вже приблизно два роки на митниці нема керівника постійного. Тут були люди, які виконували обов'язки керівників, але на ці посади вони призначені не були. Вони не виконали тих завдань і не забезпечили діяльність митниці таким чином, яким від них вимагала служба та держава", – каже митник.

"Я розумію позицію служби так, що Юрій Ігорович (Мацібора Юрій Ігорович – К) за ті пів року, які він тут був, він зі своїм завданням по забезпеченню діяльності Волинської митниці не впорався. Тому я в статусі начальника Черніговської митниці знаходжусь у вас на Волині, відправлений у відрядження", – додав Шавлак.

Довідка: Олександр Шавлак в митних органах з вересня 1998 року. Працював на посадах інспекторського складу пунктів пропуску, начальника митного поста "Нові Яриловичі", першого заступника начальника Чернігівської митниці, начальника відділу організації митного контролю та роботи митних посередників Чернігівської митниці.

Із серпня 2011-го по квітень 2014-го року – перший заступник керуючого з комерційних питань закритого акціонерного товариства "Чернігівоблбуд". З квітня 2014-го по грудень 2014-го року – начальник відділу запобігання, виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними органами апарату Чернігівської облдержадміністрації. Віднедавна – виконувач обов'язків начальника Волинської митниці.

Надрукувати
мітки:
коментарів