Поділитись:

Суміш джазу, хіп-хопу та літа: у Луцьку завершився "Art Jazz 2018" (фото)

Понеділок, 27 серпня 2018, 11:00

У Луцькому замку відгримів та відзвучав цьогорічний міжнародний фестиваль "Art Jazz 2018".

Другий день фестивалю стартував 26 серпня точно за графіком – о 18:00. Поки дітлахи заповнювали незафарбовані шматки на розмальовках із зображенням джазових виконавців, які прикріпили до стін Любарта, старші відвідувачі уже вмостились на своїх місцях під відкритим небов в очікуванні чогось грандіозного.

Чекали не дарма: вже невдовзі Andrzej Kowalski Quartet, не жаліючи себе та своїх музичних інструментів, викладались на повну, аби цей джаз лучани запам'ятали надовго.

Хтось малює...><span class=Хтось малює...

хтось танцює!><span class=хтось танцює!

Як вам?><span class=Як вам?

"Ну я вам щось розкажу, поки ви чекаєте на виступ наступних виконавців", – говорила до публіки ведуча Наталка Войтович в той час, коли лідерка гурту "Квартет Аніти Авакян" за сценою готувалась до виходу.

Ведуча Наталка Войтович><span class=Ведуча Наталка Войтович

Втім власне вона не вийшла, а увірвалася на сцену разом зі своєю шаленою енергією, яка передавалася через голос та музику. Під суміш джазу та хіп-хопу попід сценою на всю викладалися найменші відвідувачі фестивалю, які, здавалося, хотіли перетанцювати Аніту, бо переспівати ніхто й не намагався – це нереально.

Аніта Авакян><span class=Аніта Авакян

Фуд-зона><span class=Фуд-зона

Не менш драйвовими виявилося тріо Романа Бардуна – ROMAN BARDUN TRIO.

Увечері, коли вже стало по-справжньому холодно і з неба навіть полив дощ, на сцену цьогорічного джаз-фесту вийшли The Cuban Latin Jazz feat. Yaremi Кordoz. Вони зігріли любителів джазу своїм звучанням, яке лучани не забудуть як мінімум до наступного джаз-фесту, який буде вже аж через рік.

Надрукувати
мітки:
коментарів