Святкуй День Незалежності на ZaxidFest

Середа, 22 серпня 2018, 13:40

Цьогоріч перший день ювілейного ZaxidFest, який відбудеться біля с.Родатичі Львівської області, буде відкритим для всіх охочих.

Організатори вирішили поєднати святкування десятиріччя заходу та Дня Незалежності і подарувати меломанам безкоштовний вхід на весь день 24 серпня.

До гостей фестивалю приєднаються також відомі артисти, які виступатимуть на двох сценах, щоб зробити свято максимально особливим.

У перший день фестивалю працюватиме три сцени.

На Головній сцені 24-го серпня виступатимуть:

O.Torvald https://www.facebook.com/OTorvald/ https://www.youtube.com/user/OTORVALDband порадують останнім своїм виступом перед творчою відпусткою, Detach https://www.facebook.com/detachmusic/ http://www.detachmusic.com/ https://www.youtube.com/user/deTachKIEV, 5 Vymir https://ru-ru.facebook.com/5vymir/ https://www.youtube.com/user/5vymirofficial виконають улюблені хіти. Також чекаємо на появу українського співака афроамериканського походження Leo Mantis https://www.facebook.com/leomantisofficial/ https://www.youtube.com/watch?v=UCDGUqPbiigf5Z8IzhMO23Eg, ліричних "Обіймів Дощу" http://rain.in.ua/https://www.youtube.com/user/ObiymyDoschu https://www.facebook.com/obiymydoschu, гурт АННА, тру панків Брем Стокер та Бетон, а також божевільна chaotic hardcore формація Bojevilla https://www.facebook.com/bojevilla

На Інді-сцені цього дня – музика для шанувальників електронної музики та регі від Dj Yura Ross i формації Whatafunk https://www.facebook.com/whatafunkcrew.

Вхід на концертні майданчики 24 серпня вільний. Проживання в наметовому 24 серпня не відрізнятиметься від інших фестивальних днів – потрібен абонемент "Наметове" або ж "Наметове + паркінг". Фестивальний концертний майданчик цього дня зачиняється о 00:00.

Правила фестивалю діятимуть на території протягом усіх трьох днів.

Квитки та абонементи придбати можна тут: http://zaxidfest.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЮВІЛЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ZAXIDFEST: BULLET FOR MY VALENTINE, SEPULTURA, GUANO APES ETC.