Поділитись:

«ВКонтакте» кардинально змінює дизайн (фото)

Субота, 02 квітня 2016, 14:35

Соціальна мережа "ВКонтакте" вперше за 10 років кардинально змінила дизайн сайту. Відтепер на всіх пристроях він матиме адаптований дизайн.

Про це повідомив операційний директор "ВКонтакте" Андрій Рогозов.

"Не минуло й десяти років, як ми представляємо новий дизайн", – написав Рогозов.

Із його слів, робота над проектом велася майже півтора роки.

У новому дизайні "ВКонтакте" збільшили ширину екрану та шрифти. Також оновилося ліве меню функціоналу: з'явилися додаткові іконки, а розділи "новини" і "повідомлення" відтепер розташовуються нагорі. Водночас, за рахунок збільшення ширини екрану збільшилася і площа рекламних банерів, – пише Громадське.TV.

Також з'явилася функція, яка дозволяє підлаштовувати під себе стрічку новин. Відтепер користувач може вибрати відображення новин або в хронологічному порядку, або з опцією "спочатку цікаві".

У розділі "повідомлення" будуть додані нові позначки, зокрема, функція "мені подобається". А непрочитані меседжі позначатимуться синьою крапкою. Коментарі під фотографіями перенесли праворуч, щоб їх було зручніше читати, не прокручуючи екран вниз.

Слід зазначити, що рознобники видалили посилання на сторінку засновника "ВКонтакте" Павла Дурова. Зараз новий сайт працює в тестовому режимі. Перехід користувачів планують здійснити протягом наступних декількох місяців.

Надрукувати
мітки:
коментарів