Поділитись:

Як Imagine Dragons зібрав армію "фальшивих" українських фанів

Вівторок, 21 серпня 2018, 07:40

Ще 9 січня українські фанати гурту Imagine Dragons зійшли з розуму, коли побачили, що онлайн черга за квитками на концерт в Україні сягнула кілька десятків тисяч людей. Перші, хто "висидів" і купив квиток ділився із рештою їх вартістю та щасливо наспівував Believer. Далі цим окриленим залишилося найлегше – дочекатися 31 серпня.

До когорти щасливчиків, хто відвідає, без сумніву,неймовірно-прекрасно-потужній концерт Драконів захотіло потрапити більше людей. І почали купувати квитки на ОЛХ і в перекупників. Ба більше – блогери почали розігрувати квитки у Instagram. Але українські реалії показали, що не в все в цьому житті так легко і просто. Квитки виявилися фальшивими. Так-так, навіть блогери потрапили на гачок шахраїв.

Організатори концерту зовсім нещодавно повідомили про те, що одна із шахрайських компаній – "Консьерж Сервис" – продавала квитки на сайті OЛХ та зі свого акаунта в Instagram ще з березня. Тяжко уявити скільки людей віддали кілька тисяч гривень за простий шматок паперу.

Однак, всі проблеми ще попереду – коли в день концерту почнеться плутанина із справжніми та фальшивими квитками і обуреними фанатами.

Варто зазначити, що справжніми є квитки, що придбані в офіційних розповсюджувачів: Concert.ua, Karabas, Parter, Kontramarka, Anshlag, Ticketsroom, Kasa.in.ua та Internet-bilet.

Перевірити свій квиток можна у квиткового оператора, на бланку якого роздруковано сам квиток.

Сподіваємося, що волиняни купили справжні квитки і невдовзі відірвуться на першому в Україні шаленому концерті потужного гурту Imagine Dragons. Але на всяк випадок – перевірте!)

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів