Поділитись:

Підприємців із Центрального ринку можуть "переселити" за Луцьк

П'ятниця, 01 квітня 2016, 14:32
Підприємців із Центрального ринку можуть «переселити» за Луцьк

На землі, яку на 25 років віддали в оренду під стоянку, вже давно ведеться торгівля, як на частині Центрального ринку. Міській раді запропонували з'ясувати, чи можна відібрати цю землю, або ж, що робити з нею далі.

Так, під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня депутат міської ради Павло Данильчук нагадав, що 5 гектарів міської землі на вулиці Замковій у 2002 році було надано в оренду для стоянки автомобілів, які приїжджають на центральний ринок, – пише ІА Волинські Новини.

Проте підприємець, який орендує ділянку, її самовільно розширив, сплачує лише 1 % від оціночної вартості, замість 4 %, крім того, ділянка використовується не за призначенням – там немає стоянки, а ведеться торгівля.

Тому він попросив міського голову Миколу Романюка доручити структурним підрозділам проаналізувати ситуацію з цією ділянкою і надати висновки щодо подальших дій.

"Пропозиція – виселяти його, а підприємців, які торгують секонд-хендом і дешевим китайським товаром, переселити на іншу ділянку. Відомо, що в підприємця є така ділянка на території Боратинської сільської ради в селі Рованці", – запропонував депутат.

Запит депутати підтримали.

Надрукувати
мітки:
коментарів