Поділитись:

Склали ТОП-10 найпопулярніших смартфонів

Понеділок, 13 серпня 2018, 21:03
Склали ТОП-10 найпопулярніших смартфонів

Закордонне видання GSMArena вивчає популярність мобільних пристроїв на постійній основі, публікуючи свої фірмові рейтинги.

12 серпня 2018 року фахівці опублікували топ-10 найпопулярніших смартфонів з різних цінових категорій, а очолили цей список моделі Xiaomi Mi A2 і Samsung Galaxy Note 9, до яких потенційні покупці з усього світу виявляють дуже великий інтерес, – пише itechua.com.

Якщо смартфон Xiaomi Mi A2 цікавить покупців через те, що він дійсно є вкрай цікавим мобільним пристроєм в усіх розуміннях, то у випадку з Samsung Galaxy Note 9 все трохи інакше. Цей апарат набирає популярність в очах його можливих майбутніх власників завдяки дуже агресивній рекламі та публікацій про нього. На третьому місці за популярністю розташувався Huawei P Smart +, також відомий як nova 3i.

На четвертому місці опинився Xiaomi Redmi Note 5 Pro, тоді як п'ятірку лідерів замикає Samsung Galaxy J8. Потім йдуть Huawei Honor Play і Samsung Galaxy J6, а ось на восьмій позиції опинився Xiaomi Mi A2 Lite, який є спрощеною версією звичайної моделі. У цього мобільного пристрою є навіть виріз у верхній частині екрану.

На дев'ятій позиції – торішній флагман Samsung Galaxy S8, попит на який зростає через те, що багато магазинів вкрай сильно за останні тижні знизили його вартість. На останньому, десятому місці розташувався Oppo F7, який був визнаний одним із найкрасивіших телефонів, випущених в 2018 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗВАЛИ НАЙПОПУЛЯРНІШІ СМАРТФОНИ ОСТАННЬОГО ДЕСЯТИЛІТТЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів