Поділитись:

У Луцькраді пояснили, чому конкурс на керівну посаду виграв вчорашній студент

Неділя, 12 серпня 2018, 15:25

Нещодавно посаду начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради зайняв 23-річний Владислав Троць.

Тоді депутат міської ради Павло Данильчук цікавився, чим керувався в.о. міського голови Григорій Пустовіт, ухвалюючи це рішення. Той зазначив, що інших кандидатів не було.

Тому "Конкурент" звернувся до міської ради із запитом, з проханням пояснити, які були вимоги до кандидата під час конкурсу.

У відповіді йдеться, що конкурс відбувся 11 липня. До кандидата висували такі вимоги: вища освіта за освітньо-кваліфікаційний рівнем магістра, спеціаліста за відповідним напрямком професійного спрямування (будівництво та архітектура, право), стаж роботи за фахом на службi в органах мiсцевого самоврядування та/або державнiй службi на керiвних посадах не менше як три роки або стаж на керiвних посадах в iншiй сферi управлiння не менше як п'ять poків. Рекомендована пiслядипломна освiта у галузi знань "Державне управлiння". До участі в конкурсі надійшла лише одна заява.

"Кандидат на посаду успiшно склав письмовий iспит та пройшов спiвбесiду, у зв'язку з чим був рекомендований конкурсною комiсiєю для призначення на посаду начапьника вiддiлу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради", - йдеться у відповіді.

Надрукувати
мітки:
коментарів