Поділитись:

Волинська митниця перевиконала план наповнення бюджету

Четвер, 09 серпня 2018, 10:15
Волинська митниця перевиконала план наповнення бюджету

У липні 2018 року Волинська митниця ДФС спрямувала до державного бюджету України 858,4 млн грн, що становить 111,1 % доведеного на цей місяць індикативного показника.

Про це йшлося під час наради у Волинській митниці ДФС, де розглядали результати адміністрування митних платежів у липні та основні завдання на серпень цього року.

Загалом за 7 місяців поточного року в зоні діяльності Волинської митниці ДФС адміністровано понад 5,3 млрд грн митних платежів, що на 1,2 млрд грн більше аналогічного періоду минулого року. Середньоденний обсяг відрахувань податків до державного бюджету за підсумками роботи у 2018 році зріс на 32 % і склав 39 млн гривень.

Серед вказаних на нараді резервів наповнення та безумовного виконання плану надходжень державного бюджету у наступному звітному періоді наголошено на заходах контролю за класифікацією, походженням та визначенням митної вартості товарів. У липні вони додатково акумулювали в бюджет понад 38 млн гривень.

Крім того, митниця планує посилити рівень аналітичної роботи та прогнозування у роботі з суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності, що акредитовані на Волинській митниці ДФС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКА МИТНИЦЯ НАДАЄ ЩОРАЗУ БІЛЬШЕ ПІЛЬГ УКРАЇНСЬКИМ ЕКСПОРТЕРАМ

Надрукувати
мітки:
коментарів