Поділитись:

Риболовля, біг, дегустація: як на Волині відзначатимуть дні добросусідства

Четвер, 09 серпня 2018, 08:55

На Волині відзначатимуть Європейські дні добросусідства, мета яких – побудова тісних партнерських відносин, пропагування відкритого і приязного кордону між Європейський Союзом і Україною.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

Цьогоріч міжнародні заходи відбудуться у два етапи: 9-12 серпня – у Шацькому районі, у населених пунктах Адамчуки-Збереже (Кордон-1055), та 19 серпня – в Іваничівському районі на території сіл Кречів-Крилів (Кордон-835). Це безпосередньо біля лінії українсько-польського державного кордону.

У межах святкування заплановано велопробіг Збереже-Світязь-Збереже під назвою "Україна на велосипеді", змагання з веслування на байдарках Бугом, біговий екомарафон SUNRISE SVITAZ, змагання із риболовлі, ІХ Міжнародна конференція "Наше Полісся, Наш Буг", Надбужанський ярмарок. Також відбудуться музично-мистецькі дійства, екуменічна молитва, виставка-продаж робіт народних умільців, майстер-класи, виїзна торгівля, презентація та дегустація української кухні "Щедрий спас", інтеграційні заходи для дітей та молоді.

До слова, дні добросусідства символізують єднання та братерство, сприяють розвитку українсько-польської співпраці та євроінтеграції.

До слова, цьогоріч Європейські дні добросусідства відбудуться вдесяте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УКРАЇНЦІ СТАЛИ МЕНШЕ ЇЗДИТИ ДО ПОЛЬЩІ

Надрукувати
мітки:
коментарів