Поділитись:

Луцьк і Рівне: проблема "округів без депутатів" зацікавила сусідню область

Середа, 08 серпня 2018, 14:20
Луцьк і Рівне: проблема

Громадянський Рух "СВІДОМІ" розширює співпрацю з іншими містами України в рамках проекту "Округи без депутатів", ініційованого депутатом Луцькради Андрієм Покровським.

Сьогодні, 8 серпня, відбулася зустріч співзасновника Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тараса Шкітера із секретарем Рівненської міської ради Сергієм Паладійчуком, - повідомили на Facebook-сторінці руху.

Тарас Шкітер розповів про результати дослідження, яке демонструє, що міська влада Луцька приділяє значно менше уваги округам, що опинилися без представництва у міській раді. Крім того, зауважив, що ця тенденція поширена і серед інших міст України.

Також він розповів, що проект "Округи без депутатів" в Луцьку реалізовується успішно, а саме про те, що на "осиротілі" округи у 2018 році програмою передбачено 2,4 млн грн з міського бюджету, половину з яких вже було виділено.

Під час конструктивного діалогу говорили і про можливості подальшої співпраці.

"Наш проект зацікавив секретаря Рівненської міської ради, а це свідчить про те, що він актуальний. Будемо сподіватися на спільну продуктивну роботу і реалізацію проекту "Округи без депутатів" у Рівному", - прокоментував Тарас Шкітер.

Луцьк і Рівне: проблема

Луцьк і Рівне: проблема

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів