У Луцьку провідні науковці розкажуть про здоровий режим дня та харчування

Середа, 08 серпня 2018, 11:15

Уперше в Луцьку відбудеться семінар із відомими українськими вченими, які розкажуть про те, що ж каже сучасна наука про здоровий спосіб життя, харчування та режим дня. Семінар, який запланований на 6 жовтня, організовує навчальна платформа SmartFood. Її створили фуд-тренер з Луцька Наталія Тарапата та психолог-нутріциолог зі Львова Олександра Буц.

Платформа SmartFood покликана створити можливості для отримання сучасної освіти у сфері здорового харчування та свідомого способу життя для дітей та дорослих з долученням провідних експертів у сферах дієтології, біохімії, біології та генетики.

Наталія Тарапата, співзасновник навчальної платформи SmartFood, фуд-тренер

Олександра Буц, співзасновник навчальної платформи SmartFood, психолог-нутріциолог

Серед доповідачів семінару у Луцьку відома та досвідчена лікар-дієтолог, біохімік Катерина Толстікова та кандидат біологічних наук, клітинний біолог Ольга Маслова. Лектори працюють у Києві та досліджують як в теорії, так і на практиці різні аспекти здорового способу життя.

Катерина розповість про харчування з точки зору фізіології та біохімії, а Ольга про циркадні ритми, гормони та клітини. Після кожного виступу запланована півгодинна сесія питання- відповідь для гостей. Тож учасники семінару зможуть отримати цінну, актуальну та достовірну інформацію щодо режиму харчування від справжніх експертів, а не інтернет-форумів та сумнівних "експертів", якими насичені соціальні мережі.

Катерина Толстікова, лікар-дієтолог, біохімік

Ольга Маслова, кандидат біологічних наук, клітинний біолог

Семінар спрямований на широке коло відвідувачів, однак обіцяють, що інформація буде подана системно та максимально концентровано.

Катерина Толстікова лікар-практик у сфері дієтології та педіатрії, фуд-терапевт, експерт у біохімії, ендокринології, нутріогенетиці, а також спортивному харчуванні, сироїдстві, веганстві та вегетаріанстві. Працює з відомими спортсменами, зокрема, у співпраці з олімпійцем Олексієм Торохтієм розробила програму харчування для важкоатлетів.

Ольга Маслова активний популяризатор науки, біолог та співзасновниця наукової ініціативи Nobilitet.

Окрім цього лекції прочитають і засновниці платформи SmartFood. Наталія Тарапата розповість про покроковий план переходу на здорове харчування, а Олександра Буц розкриє тему зв'язку їжі та IQ.

Реєстрація учасників зустрічі та продаж квитків розпочнеться днями.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

ПРО СОЛОДКЕ ЖИТТЯ БЕЗ ЦУКРУ: РОДИНА З ЛУЦЬКА ПОДІЛИЛАСЯ СЕКРЕТАМИ ЗДОРОВ'Я