Поділитись:

Антена мобільного оператора на даху луцького ПУМу ледь не коштувала директорові посади

Четвер, 31 березня 2016, 15:36

Депутати обласної ради вагалися, чи продовжувати контракт із директором Центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Як стало відомо 31 березня під час комісії обласної ради з питань освіти, науки, сім'ї, молоді, спорту та туризму, причиною сумнівів стало встановлення на даху центру антени мобільного оператора, – пише Волинський інформаційний портал.

Через закінчення терміну дії контракту з керівником Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Ігорем Стельмащуком виникла потреба обговорити питання продовження дії контракту з керівником установи.

Заступник начальника управління освіти, науки та молоді облради Людмила Плахотна запевнила, що робота центру неоціненна.

"Це єдиний заклад позашкільної освіти в області. Він відомий вже на всю Україну. І немає достойнішої кандидатури, ніж Ігор Стельмащук. Просимо максимально продовжити термін дії контракту", – звернулася до колег Людмила Плахотна.

Її позицію підтримав і член комісії Михайло Скопюк: "Людина працює стабільно добре. Неодноразово проводилися всеукраїнські семінари. Немає причин не продовжувати контракт".

Натомість депутат обласної ради В'ячеслав Рубльов запевнив, що Ігор Стельмащук дозволив встановити на даху центру антену мобільного оператора МТС. Тепер батьки вихованців установи скаржаться на пошкодження покрівлі та інші наслідки.

"Але ми "за" те, щоб Стельмащук з'ясував цю ситуацію. Тому контракт таки є підстави продовжити", – додав Рубльов.

Зрештою, вирішили рекомендувати обласній раді продовжити контракт із Ігорем Стельмащуком до 1 квітня 2017 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів