Поділитись:

"Фестиваль майдаунів": російські ЗМІ вчергове написали про "Бандерштат" (фото)

Понеділок, 06 серпня 2018, 14:10

Цьогоріч російські ЗМІ знову не оминули своєю увагою фестиваль "Бандерштат", який упродовж 3-5 серпня відбувався в Луцьку. Зокрема, з цього приводу висловилося видання "ПолитНавигатор".

Красномовний заголовок "Запомним эти имена: Кто засветился с нацистами на "Бандерштате-2018" одразу розставив всі крапки над "і" – "бандерштатівців" порівняли з нацистами.

Не менш яскраво називається і відеоролик, який міститься в новині, – "На Волыни проходит фестиваль майдаунов "Бандерштат".

Як зазначають російські журналісти, на "Бандерштат-2018" "з'їжджаються націоналісти і "свідомі" з усієї України".

"Окрім виступу рок-груп, глядачам пропонуються зустрічі з колишніми бойовиками УПА, лекція засновника нацбата "Азов" Андрія Білецького тощо. На ярмарку продаються кружки, футболки та інша атрибутика "Бандерштату", а також агітаційні листівки і літератури", – пише "ПолитНавигатор". Звісно, фото додаються.

Дуже потішив авторів той факт, що на фестивалі виступав співак Віктор Павлик, "присутність якого припало до душі не всім бандерівцям, оскільки в минулому музикант брав участь в агітаційних турах Віктора Януковича".

Також журналісти згадали про учасника Євробачення-2017 від України колектив O.torvald, Володимира Парасюка, якого назвали "нардепом-дебоширом", а також про Євгена Карася, назвавши його "ватажком нацистського угруповання С14".

Нагадаємо: минулоріч телеканал "Россия 1" зняв сюжет про всеукраїнський фестиваль "Бандерштат", через що Служба безпеки України видворила журналістку Тамару Нерсесьян з України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СПЕЦТЕМА: "БАНДЕРШТАТ"

Надрукувати
мітки:
коментарів