Поділитись:

У Луцьку випустили аудіодиск духовних новел

Понеділок, 06 серпня 2018, 09:32

У Луцьку на студії "Крок назустріч" записали у форматі звукової книги збірку короткої прози Віктора Гребенюка ""Ефект Вертера" та інші новели".

Про це інформує Волинська єпархія УПЦ (КП).

Збірку становлять сорок новел – коротких динамічних оповідань із несподіваним кінцем. Усі вони написані на реальній основі. Перша – "Ефект Вертера". Так називається добре відоме явище: люди чинять у житті те, що почерпнули із книг, фільмів, ЗМІ. Здебільшого цей ефект негативний, але Віктор Гребенюк, літредактор інформаційно-видавничого центру єпархії, член Спілки християнських письменників, надіється, що його твори спонукатимуть до чогось доброго. Усі наступні новели розміщено хронологічно: від початку 20-х років минулого століття до подій останніх літ.

Твори начитували автор та Ольга Міцевська.

Декілька новел із цієї збірки вже встигли виграти літературні премії й навіть потрапити у школу (курс "Література рідного краю"). Торік вона вийшла у вигляді електронної книги в "Мультимедійному видавництві Стрельбицького" (Київ), її можна придбати в інтернеті у супермаркеті "Андронум" і на багатьох інших ресурсах. А звукову версію ""Ефекту Вертера" та інших новел" безплатно у форматі mp3 можна послухати або скачати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЛЯ ВОЛИНІ ШРИФТОМ БРАЙЛЯ НАДРУКУВАЛИ БУКЛЕТИ З ПРАВОВОЮ ІНФОРМАЦІЮ

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024