Поділитись:

У Луцькраді думали, як примусити "Волинь-автопарк" підписати договір оренди

Четвер, 31 березня 2016, 13:20
У Луцькраді думали, як примусити «Волинь-автопарк» підписати договір оренди

Для ТзОВ "Волинь-Автопарк" не погодили надання в оренду земельної ділянки з існуючими будівлями на Єршова, 6.

Представники підприємства не прийшли на засідання сесії і нібито просили зняти питання з розгляду. Про це йшлося 31 березня під час засідання сесії Луцької міської ради.

Депутат Луцькради Євген Ткачук розповів, що представник цього підприємства повинен був прийти на сесію і пояснити, чому "Волинь-Автопарку" потрібно давати цю оренду.

Секретар Луцької міськради Юлія Вусенко додала, що представник компанії у телефонній розмові повідомив, що вони писали заяву про те, щоб їхнє питання зняли з розгляду. Цю заяву вони ніби то занесли в ЦНАП.

Депутат Луцької міської ради Олександр Кравченко заявив, що має відповідь на запит, підписану першим заступником Луцького міського голови Тарасом Яковлевим. Там сказано, що право власності за адресою Єршова, 6 не закріплено за підприємцем. Таким чином ця земельна ділянка перебуває у комунальній власності.

"Я не розумію на підставі чого тоді здійснюється підприємницька діяльність?", – запитав Олександр Кравченко.

Тарас Яковлев зауважив, що обмежити можливість користуватись цією ділянкою міськрада не може. Тому попросив депутатів підтримати проект рішення й погодити договір оренди, щоб "Волинь-Автопарк" здійснював підприємницьку діяльність і платив кошти в бюджет.

Депутати поцікавились, що буде, якшо вони підтримають проект рішення, а підприємець так і не підпише договір оренди з міськрадою.

Начальник управління земельних ресурсів Луцькради Сергій Шабала запропонував вважати рішення не чинним, якщо компанія не підпише договір оренди протягом місяця з моменту прийняття рішення.

Олександр Кравченко, своєю чергою, дав пропозицію зробити безкоштовний в'їзд на територію "Волинь-автопарку", якщо підприємець не захоче заключати договір.

За цей проект рішення депутати голосували тричі. Проте в результаті не підтримали його.

Як відомо, ТзОВ "Волинь-автопарк" зареєстроване у Луцьку на вул. Єршова, 6, де функціонує авторинок. Засновниками товариства є Романюк Олександр Михайлович (20 %) та ТзОВ "АЛФ капітал" (80 %). Статуний капітал підприємства становить 1 571 768 гривень.

Кінцевим бенефіціарним власником в єдиному державному реєстрі юросіб зазначено Румянцева Володимира Івановича, хоча це підприємство пов'язують зі сферою впливу бізнесмена В'ячеслава Алфьорова, син якого Максим Алфьоров володіє 1 % "АЛФ капіталу".

Надрукувати
мітки:
коментарів