Поділитись:

Варто кайфувати від залу, – відома луцька тренерка Іванова про дупу, "анаболіки" і "гарячі" фото (інтерв'ю)

Четвер, 02 серпня 2018, 09:00
Варто кайфувати від залу, – відома луцька тренерка Іванова про дупу,

Саме тоді, коли всі волиняни відпочивають на озерах, морях, їдять пахлаву та шашлики, у спорожнілих спортзалах продовжують активно займатися тренери. Вони удосконалюють свою майстерність, роблять своє тіло близьким до ідеалу, аби показати, що так зможе кожен, хто має силу волі та велике бажання стати "Аполлоном".

"Конкурент" вирішив поговорити про мотивацію, правильне харчування, здоровий спосіб життя та багато іншого із відомою луцькою тренеркою Аліною Івановою. Молода дівчина вже стала взірцем краси для більш ніж 16 тисяч підписників в Instagram і активно продовжує завойовувати свою аудиторію.

Весела, щира та натхнена Аліна розповіла, як же варто працювати над собою, яких помилок не треба припускатися та чи можна "наприсідати" собі дупу, як у Кім Кардаш'ян.

Варто кайфувати від залу, – відома луцька тренерка Іванова про дупу,

– Аліно, ти зараз у дуже гарній формі. Розкажи, за скільки часу та з якою інтенсивністю вдалося досягнути такого результату?

– Певно, роки 4. Саме 4 роки тому я почала займатися, оскільки вчилася на тренера. Але була в жахливій формі, бо не знала, що я вступлю на тренера. Зараз займаюся 5 разів на тиждень: 3 рази – силові, 2-3 рази – кардіо. Я ще досі над собою працюю (сміється, – К.).

Мій талант був у малюванні, і я хотіла вступити на дизайнера. Але мій тато – спортсмен, і він вирішив, щоб я пішла на реабілітолога. Я собі думала: "О, реабілітолог, масаж. Зрештою нормально". Згодом лише зрозуміла, що вчуся на тренера-реабілітолога і в мене спортивні пари. До того ж я все життя нічим не займалася, навіть бігом. Була остання в своїй групі і віджатися не могла (сміється, – К.).

Варто кайфувати від залу, – відома луцька тренерка Іванова про дупу,

– Ти працюєш тренером, скажи, яку головну помилку роблять люди, які хочуть вдосконалити свою фізичну форму?

– По-перше, вони не слухають тренера. По-друге, думають, що вони знають більше, і брешуть. Говорять неправду стосовно харчування. Кажуть, що правильно їдять, а насправді – ні. Бо я дізнаюся про це від інших людей і від їхнього Instagram. Наприклад, дівчина каже, що нічого не їла поганого, а сама тортики фотографує. Вони не слухають, коли ти говориш, що треба дійсно працювати. І думають, що все легко, достатньо просто годинку позайматися в залі, а далі собі піти десь не поїсти чи навпаки щось погане з'їсти. Вони нам не вірять, що це важко.

Варто кайфувати від залу, – відома луцька тренерка Іванова про дупу,

– Я та ще 16 тисяч людей стежить за тобою в Instagram. Там ти показуєш, як тренуєшся, чим харчуєшся, відповідаєш на запитання та багато іншого. Як воно – бути тренером-блогером?

– В принципі я не відчуваю, що я блогер. Та ніколи й не вважала, що я блогер. 16 тисяч – це не є багато. Якби я дійсно викладала серйозні та цікаві пости, старалася над фотками, а я роблю те, що я хочу. Мені зручно. Не хочу писати пост, то й не пишу. А блогер завжди мусить бути цікавим і актуальним. Я ж просто показую людям, як живу. От і все. Якби цим займалася, то, думаю, було би більше підписників. Мені зараз це не потрібно.

– А на майбутнє?

– Хотілось би. Це досить-таки цікаво. Можливо, я трошки не вірю в себе, але це цікаво (сміється, – К.). Так, і дуже прибутково. Зараз прикольно, коли в тебе є 200-300 тисяч підписників.

Варто кайфувати від залу, – відома луцька тренерка Іванова про дупу,

– У тебе була платна реклама?

– Так. Спочатку я брала гроші за рекламу, а потім зрозуміла, що навіть не знаю, що рекламую. От зараз, коли щось рекламую, то це обов'язково бартером. Тільки так. Аби я могла людям показати. Нещодавно прийшли лосини, просто жахливі. І я це сказала в сторіс, що вони дійсно жахливі. Мені сказали: "Навіщо така реклама, навіщо ви таке робите?" Але я ж маю сказати правду, правильно?

Варто кайфувати від залу, – відома луцька тренерка Іванова про дупу,

– Нещодавно ти організовувала марафон і вже анонсувала другий. Розкажи про них?

– Так, вирішила спробувати перший марафон. Він був схожий на ті, що й у всіх інших блогерів. Я людям скидала тренування, харчування, а вони займалися, харчувалися, спілкувалися зі мною упродовж цілого дня і сповіщали, що вони їли, як тренувалися. Мені не сподобалось це тому, що я не знаю, як людина виконує це тренування, не бачу, як вона виконує вправи. Та й учасник марафону не знає, чи правильно робить. Люди могли перебувати будь-де, були й з Луцька. Брати участь в марафоні за 300 гривень дешевше, ніж платити півтори тисячі тренеру, правильно? Тому багато хто це обирає.

Другий мій марафон я вже спробувала вдосконалити. Упродовж цілого тренування розповідатиму саму техніку вправи, бо ж дійсно є такі дівчата, які не розуміють, чи вони правильно роблять, і я часто кажу, аби вони знімали відео, аби я подивилася на їхню техніку. Із деякими я спілкувалася по скайпу, але це не дуже зручно.

Спробую цей марафон, як буде: піде, не піде. Якщо будуть якість незручності, буду пробувати далі. Це цікаво.

– Певно, аби ще більше зацікавити наших читачів, зауважу, що ти постиш "гарячі" фото. Як до цього ставляться батьки та твій хлопець?

– Хлопець спочатку казав: "Щось ти таке робиш" (сміється, – К). Але мені це подобається. Я сказала, що однозначно буду такі фото постити, бо ж нічого такого в цьому немає. Я ж не є якоюсь "пишкою", целюлітною і негарною. Я не пропагую щось погане. Навпаки – подивіться, як я змінилася. Не вважаю, що це погано. Я навпаки ще й хлопця змушую: "Ти тренер, це твоя репутація, реклама. Давай, також щось роби!" І в нього також є фото, де він в трусиках (сміється, – К.).

Але зараз я вже менше таких пощу. Деякі люди можуть стосовно цього щось написати мені, тоді я відразу додаю їх в "блок" – і до побачення. Якщо вам не подобається, можете не заходити.

Я вважаю, що такі фото є мотивацією. Ти можеш дивитися на людину і мотивуватися. Багато хто це не закидає, але моя перевага у тому, що я тренер. Якби не була ним, то, думаю, багато хто засуджував би мене. Зараз такий світ: всі засуджують один одного. Хоча багато хто підписаний саме через ці фото. Якби не закидала таке, то в мене було б тисячі дві підписників. Я ж не з цигаркою фотографуюся чи "вінішком".

Варто кайфувати від залу, – відома луцька тренерка Іванова про дупу,

– Нещодавно натрапила на твою сторіс, де ти розповідала, що ти злий тренер. Поясни, чому?

– Як тільки я починала працювати, то була дуже добрим тренером. Завжди записувала тренування людини, максимально була з нею відкрита, все було супер. Поки я не зустріла Сергія Мучака. Це мій тренер. Найкращий тренер у світі, просто "вау". Він дуже строгий. Якщо ти скажеш, що тобі тяжко, то можеш виходити із залу. До нього не можна говорити таке. Навіть суть не в грошах. Якщо не хочеш працювати, то можеш йти, скільки ти не платив би.

От я саме такий строгий тренер, тому що мені це подобається. Якщо до людини ставитися дуже добре, то вона не має дисципліни, думає, що можна щось не зробити, "схалтурити", не прийти на тренування. Коли ти строгий, то ти мусиш прийти, "відпахати", і людям це подобається. Вони як в таборі суворого режиму. Деяким треба ця строгість, щоб вони хотіли прийти ще і ще. Армія, казарма (сміється, – К.).

А ще ж багато людей питає, коли буде результат. Тому я й кажу, що я строгий тренер, бо на ці питання відповідаю прямо: "Результат буде через рік-два". А їм не підходить ця відповідь.

Варто кайфувати від залу, – відома луцька тренерка Іванова про дупу,

– Аліно, назви свої 3-5 заборон у харчуванні.

– Я можу сказати, що максимально хочу вилучити зі свого раціону. От не їм солодкого, але не скажу, що взагалі не їм. Я їм абсолютно все, що захочу. Буває, що хочу чипси, то з'їм їх, булку – з'їм її. Немає такого, що я нічого не їм. Це брехня, насправді всі все їдять, тільки не зізнаються. Можна їсти все, але це не означає, що це можна їсти щодня. Це може бути раз на два тижні. Воно нічого не зробить з твоєю фігурою, якщо ти дійсно правильно харчуєшся і тренуєшся.

Із поганого я, наприклад, не п'ю алкоголь, не палю цигарки. От кальянчик – буває. І за це мені "виписували", що типу я ж "зожник". А так, то я їм усе.

– Нині у тренді – дупа, як у Кім Кардаш'ян. Чи багато дівчат приходили до тебе із фразами: "І я хочу таку!" Чи можна в домашніх умовах "наприсідати" таку?

– Приходить дуже мало таких дівчат. Навпаки, більшість жінок хоче підтягнути своє тіло або схуднути. І коли я кажу, мовляв, давай, працюй, в тебе буде така дупа, вони відповідають, що не хочуть.

Насправді якщо дивитися на це, то красиво, але не на собі. Можливо, в мене двоє дівчат хочуть таку дупу. Але коли ми починаємо працювати, то спочатку ростуть ноги, а дупа – потім. І люди одразу: "О, дуже великі ноги, ні-ні, мені так не подобається, давай назад, давай худнути".

А в домашніх умовах накачати її нереально, якщо немає інвентаря. А інвентар – це якась певна вага: резинки, гиря. По-іншому неможливо. Ти можеш її піддягнути, покращити форму, схуднути, але великі, класні, рельєфні м'язи вдома зробити неможливо.

Варто кайфувати від залу, – відома луцька тренерка Іванова про дупу,

– Не можна упустити фінансову складову, говорячи про здоровий спосіб життя. Отож, чи дорого нині вести здоровий спосіб життя?

– Раніше я думала, що це дуже дорого. Насправді це дуже дешево, якщо маєш силу волі і можеш їсти одне й теж. От для мене на обід довгий час може бути курка, омлет, гречка, помідор. Я можу це їсти упродовж місяця. А деякі люди готують на обід одне, потім інше, потім ще інше. Якщо щось не доїли, то можуть це викинути.

– Чи важливо, ведучи здоровий спосіб життя, вживати препарати, які допомагають утворювати м'язи?

– Я навіть ВСАА амінокислоти можу забути випити. Що я п'ю, то це колаген, риб'ячий жир або лляну олію. Нічого такого не вживаю. Зробити гарне тіло без цього всього можливо, якщо дозволяє генетика. Мені генетично дано мати м'язи і трошки жирку. Є дівчата суперхуді, яким не дано величезних м'язів, але в них є хороший рельєф. Але якщо в дівчини ну ніяк не росте дупка, то я не проти препаратів. Але всі бояться. Хоча, якщо це робити з розумом, то це нормально.

Варто кайфувати від залу, – відома луцька тренерка Іванова про дупу,

– Назви свій ТОП порад на шляху до ідеального тіла.

– Варто обрати найкращого тренера, запастись лоточками, а далі, я думаю, скаже все сам тренер. Також важливе харчування, і не потрібно пропускати тренування. Найголовніше – ніколи не чекати результату. Не потрібно дивитися кожну секунду на себе в дзеркало, хоча це дуже хочеться зробити. Але коли це чекаєш, це буде дуже довго. Просто варто кайфувати від залу, від того, що ти прийшла, скрізь гарні люди і прекрасний тренер – я (сміється, – К.).

Надрукувати
мітки:
коментарів