У "Промені" відбулася автограф-сесія із гуртом DILEMMA (фото)

Вівторок, 31 липня 2018, 17:20

У Луцьку в рамках Lux Fm Party Tour гурт DILEMMA завітав у розважальний центр "Промінь" аби поспілкуватися та зробити фото з усіма охочими.

Так, 31 червня на четвертому поверсі "Променя" зібралися поціновувачі творчості гурту, аби побачити своїх кумирів.

Журналістам випала нагода й поспілкуватися з зірковими гостями та почути відповіді на запитання, які цікавили найбільше.

Так, вдалося вияснити, що учасники гурту завітали до Луцька вперше і готувалися до цього приїзду. Навіть проансували, що на вечірньому концерті виконають свою нову пісню.

Окрім цього, у DILEMMA запитали й про рівень україномовної музики в країні.

"Україномовна музика з кожним днем буде тільки рости й рости. Ви ж бачите самі, скільки україномовної музики зараз", - переконаний фронтмен гурту Женя Бардаченко.

Не обійшлося й без запитань про український відбір на "Євробачення", де гурт брав участь. На що музиканти відповіли, що сподівалися на підтримку глядачів, однак цього не сталося. Але Бардаченко додав, що є ймовірність, що гурт спробує вдруге свої сили на наступному відборі.

На зустрічі з гуртом, вдалося й розпитати про їхні плани на майбутнє. Так, вже до вересня DILEMMA планує випустити новий альбом та проїхатися містами із туром на захист нового музичного творіння.

Гурт охоче спілкувався із луцькими поціновувачами їхньої музики, а опісля цього присутні мали змогу сфотографуватися зі своїми кумирами та отримати квитки на концерт.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: СВЯТКУЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ "ПРОМЕНЯ" ТА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ РАЗОМ З БОГАТИРЯМИ