Поділитись:

У Луцьку обговорять реформу адвокатури

Середа, 30 березня 2016, 18:17
У Луцьку обговорять реформу адвокатури

У Луцьку обговорять аспекти реформування адвокатури – ключові положення проекту змін до Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність".

Про це повідомили у прес-службі ВГО "Асоціація правників України".

Захід відбудеться 1 квітня з 15:00 до 18:00 у конференц-зала готелю "Україна" (вул. Словацького, 2). Для участі потрібна попередня реєстрація.

Лучан та гостей міста запрошують на круглий стіл, метою якого є обговорення професійних прав та гарантій адвокатів, вступ та доступ до професії адвоката, виключне право на представництво в судах: пропозиції та європейський досвід, дисциплінарну відповідальність як запоруку високого рівня адвокатури та адвокатське самоврядування.

До участі в заході запросили президента Асоціації правників України, члена робочої групи з реформування адвокатури при Раді з питань судової реформи при Президентові України, адвоката, партнера ЮФ VB PARTNERS Дениса Бугая, адвоката Андрія Осіпова, адвоката, Голову Ради адвокатів Волинської області Галину Руденко, директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Ростислава Руденка, Голову КДКА Волинської області Миколу Сорокопуда, керуючого партнера Fomin&Partners Ігоря Фоміна та експертку Проекту Європейського Союзу "Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні" Оксану Цимбрівську.

Із усіх питань щодо реєстрації та участі в заході можна звертатися до Секретаріату АПУ за тел.: 0(44) 492-88-48 або пишіть на адресу: [email protected]. Контактна особа – Дар`я Сидорчук.

Довідка: з проектом змін до Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" можете ознайомитись за посиланням.

Надрукувати
мітки:
коментарів