Поділитись:

Учасники бойових дій зможуть безплатно взяти участь у "Світанку Світязя"

Субота, 21 липня 2018, 13:50
Учасники бойових дій зможуть безплатно взяти участь у «Світанку Світязя»

Для учасників бойових дій організатори Екомарафону "Світанок Світязя" підготували сюрприз – участь у спортивній події буде абсолютно безкоштовною.

Захід відбудеться 11 серпня 2018 року на території Шацького національного парку: у селі Світязь.

Під час Екомарафону "Світанок Світязя" 11 серпня відбудуться ряд спортивних заходів як для дорослих, так і для дітей. Зокрема: перший в Україні пробіг про воді 400 м, дитячі пробіги по воді на 100 м, півмарафон 21 км, марафон 42 км, естафета та біг по шосе 5 км. Втім напередодні, 10 серпня, відбудеться транскордонний забіг "Пробіг Полісся", що має на меті поліпшити дружні стосунки із сусідньою Республікою Польща.

Учасники бойових дій зможуть безплатно взяти участь у «Світанку Світязя»

Аби скористатися можливістю брати участь безкоштовно, учасникам бойових дій необхідно зареєструватися та надіслати фото або скан-копію документа, що засвідчує особу представнику оргкомітету – Макарчуку Максиму на E-mail: [email protected]. Він також відповість на уточнювальні запитання телефоном: (095) 852-91-17.

Учасники бойових дій зможуть безплатно взяти участь у «Світанку Світязя»

Вже виявили бажання брати участь у забігах на різні дистанції понад 70 спортсменів з Луцька, Києва, Тернополя, Харкова та навіть громадяни Республіки Польща. Реєстрація триває тут до 7 серпня

Спорт та збереження екології – невід'ємна частина життя свідомої людини. Гасло змагань – "Відпочивай активно – збережи екосистему!" – покликане привернути увагу до багатства Волинського краю та краси Шацького національного парку, зокрема.

Актуальна інформація є сторінці у Фейсбук та Інстаграм.

Надрукувати
мітки:
коментарів