Поділитись:

Як без жодних вкладень відкрити заклад харчування в РЦ "Промінь"*

П'ятниця, 13 липня 2018, 15:35
Як без жодних вкладень відкрити заклад харчування в РЦ

Як без жодних вкладень відкрити заклад харчування в РЦ

Власний заклад без вкладень – все можливо в РЦ "Промінь".

Керуючі Grand Central Food Terminal, що на 4-му поверсі РЦ "Промінь", розповіли, як можна спробувати відкрити власний заклад харчування без жодних вкладень.

"Що ви чули про кулінарний старт-ап у місті Луцьку? Напевно, рано чи пізно всі, хто має відношення до цієї сфери, задумувалися про відкриття свого власного закладу харчування. Але великі вкладення та страх, що, можливо, заклад не сприймуть у нашому місті, багато кого відлякує, навіть професіоналів. Grand Central Food Terminal надає можливість лучанам і не тільки спробувати свої сили на спеціально облаштованій кухонній стійці. Повністю вкомплектована професійним кухонним обладнанням стійка дозволяє скоротити, напевно, найбільш витратну частину бюджету", – зазначають у Grand Central Food Terminal.

Як без жодних вкладень відкрити заклад харчування в РЦ

Головне – ідея, ваше бачення та професіоналізм. Ну і, звичайно, вам не обійти людський фактор – тих, хто допоможе втілити задум у життя.

Отож, розробляйте концепцію, складайте меню, закупляйте продукти і надсилайте заявку в адміністрацію Grand Central Food Terminal.

Кухонну стійку можна взяти в оренду як на один день, так і на необмежений період.

"Це реально крута можливість проявити себе та зрозуміти, чи має ваша ідея шанс на існування. Від нас – професійна кухня та можливість заробити, від вас – смачна їжа", – додають організатори проекту.

Електронна адреса Grand Central Food Terminal: [email protected]

Надрукувати
мітки:
коментарів