Поділитись:

Керівництво Волинської митниці відсторонили від роботи

Вівторок, 29 березня 2016, 13:00
Керівництво Волинської митниці відсторонили від роботи

Керівництво Волинської митниці відсторонили від виконання обов'язків через службове розслідування за фактом затримання партій товарів, які незаконно потрапили на територію України.

Про це повідомили у прес-центрі Державної фіскальної служби України.

Нещодавно завершилися перевірки 24 митниць ДФС із питань здійснення митного оформлення товарів за деклараціями типу ІМ 40 ЕА.

"Крім того, постійну роботу щодо викриття корупційних схем та причетності до них працівників митниць здійснюють підрозділи Головного управління внутрішньої безпеки ДФС", – наголошують у повідомленні.

Наразі проводиться на Волинській митниці службове розслідування, тому керівництво митниці було відсторонене від виконання службових обов'язків.

"Зараз пріоритетне завдання нового керівника – стабілізувати роботу регіональної митниці та посилити дії щодо запобігання контрабанді та порушенню митних правил", – заявили у ДФС.

Раніше повідомлялося, що волинські митники – працівники МП "Волинь. Центральний" – висловили незгоду з політикою призначеного два тижні тому на посаду виконувача обов'язків начальника Волинської митниці ДФС Олександра Шавлака. У ДФС вже встигли спростувати звинувачення, зазначивши, що службу лише дискредитиють такими закидами.

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 травня 2024
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18