Поділитись:

У Луцьку ще одній зеленій зоні хочуть надати статус скверу

Вівторок, 29 березня 2016, 14:08
У Луцьку ще одній зеленій зоні хочуть надати  статус скверу

Зелену зону, яка перебуває у розпорядженні Навчально-методичного центру профспілок, запропонували надати статус скверу та передати у власність міста.

Директор Навчально-методичного центру профспілок Волинської області Галина Даниленко просила депутатів погодити мінімізувати для них ставку податку на зелену зону . Про це йшлося 29 березня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Даниленко зазначила, що власними силами навчально-методичного центру вони доглядають за зеленою зоною, що на проспекті Відродження.

"В нас працює 52 людей. Більшість отримує мінімалку, ми постійно намагаємося допомагати місту", – сказала Галина Даниленко.

Депутат Луцькради Павло Данильчук запропонував передати ділянку на баланс комунального підприємства "Парки та сквери міста Луцька". Проте, на думку Галини Даниленко, варто зберегти право користування земельною ділянкою за профспілками та зменшити їм ставки земельного податку.

Депутат Луцької міської ради Григорій Пустовіт підтримав її позицію.

"Якщо ми передамо цю територію на баланс КП "Парки та сквери" – це для міста будуть додаткові витрати, а вони все ж таки зберегли цю зелену зону та доглядають за нею", – сказав Григорій Пустовіт.

Зрештою, більшість депутатів підтримали передання зеленої зони на баланс КП "Парки та сквери".

Надрукувати
мітки:
коментарів