Поділитись:

У Луцьку реконструювали небезпечний пішохідний міст. Відео

Вівторок, 29 березня 2016, 16:07
У Луцьку реконструювали небезпечний пішохідний міст. Відео

У Луцьку реконструювали занедбаний пішохідний міст через річку Сапалаївку, що дуже потішило місцевих жителів мікрорайону.

Цей міст у 33-му мікрорайоні обласного центу побудували у рамках зведення новобудови на вулиці Ветеранів, 21а, яке здійснює ТзОВ "Казкова оселя". Також поблизу моста створили вимощені бруківкою доріжки та сходову площадку. Примітно, що ці нововведення здійсено вже поза межами самої забудови. Про це пише видання ВолиньPost з посиланням на телеканал Аверс.

"Тут дуже велике болото було. Ми настільки були вражені, що зняли нашу кладку, таку, знаєте, із труб, дошок, сіток різних. А сюдою ж у дитячу поліклініку ходять люди, з візочками. І коли ми побачили, що поставили цей місток то дуже зраділи", – розповідає місцева мешканка Галина.

"Колись моя сваха йшла і впала туди. Замінили дуже гарно. Зроблено добротно, по-європейськи, бруківкою викладено. Я навіть не надіявся, що можуть так зробити. І видно, що цей забудовник добрий хазяїн", – не приховує свого захоплення новозведеним мостом ще один чоловік, місцевий мешканець.

У Луцьку реконструювали небезпечний пішохідний міст. Відео

У Луцьку реконструювали небезпечний пішохідний міст. Відео

У зв'язку з тим, що обласний центр Волині сьогодні розбудовують швидкими темпами, гостро постає питання порядності забудовників перед місцевою громадою.

Костянтин Дубик, директор ТзОВ "Казкова оселя", яке завершує будівництво багатоповерхівки на вулиці Ветеранів, 21а і відповідно працює над удосконаленням навколишньої інфраструктури, розповідає: "Важливим внеском кожного добросовісного забудовника має бути не лише відповідальний підхід до зведення самої будівлі, а й до створення комфортної інфраструктури як для мешканців будинку, так і для мікрорайону в цілому".

Слова директора забудовники підтвердили спорудженням вищезгаданого моста та облагородженням прибудинкової території.

До слова, власником компанії "Казкова оселя" є Андрій Покровський, який свого часу створив за власний кошт рекреаційну зону "Сіті Парк" і передав її на баланс міста.

Надрукувати
мітки:
коментарів